Nie podałeś tutaj żadnych szczegółów więc trudno dobrać coś do ciebie Z Coupe na pewno brałbym Audi A5 nie dość że to audi to jeszcze kapitalna stylistyka super silniki i ogolnie zaje... autko Oczywiście tylko manual Z terenówek Volkswagen Tourareg Z typowych sedanów Audi a4/a6
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
Za taką cenę to tylko nowe, spokojnie wystarczy na BMW serii 3 z mocniejszym dieslem, albo benzynowym 2-litrowcem i bardzo dobrym wyposażeniem. Napęd na tył i precyzja prowadzenia BMW robią swoje, żadne inne auto do 150tys. zł nie jest w tej kategorii lepsze:)
Ups, dopiero jak wysłałem posta, to spojrzałem na datę, chyba temat już nieaktualny Nie wiem swoją drogą jak możliwe że znalazł się wśród pierwszych paru które mi się wyświetliły
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
10 lat gwarancji na baterie samochodów hybrydowych Toyoty Toyota wprowadza specjalny program serwisowy, pozwalający przedłużyć ochronę gwarancyjną dla nowych i dotychczasowych posiadaczy pojazdów hybrydowych marki Toyota, wyposażonych w akumulatory niklowo-wodorkowe (NiMH) ...
Jak dla mnie ten temat to ściema. Gość ma 150 kawałków i nie wie co z nimi zrobić? Nie wydaje mi się, żeby ktoś z was z taką sumką miał problem ze znalezieniem autka.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.