Nie podałeś tutaj żadnych szczegółów więc trudno dobrać coś do ciebie Z Coupe na pewno brałbym Audi A5 nie dość że to audi to jeszcze kapitalna stylistyka super silniki i ogolnie zaje... autko Oczywiście tylko manual Z terenówek Volkswagen Tourareg Z typowych sedanów Audi a4/a6
Marzenie - Zobaczyć w swoim garażu :
BMW M3
Audi RS6
Dodge Charger 1967r.
Za taką cenę to tylko nowe, spokojnie wystarczy na BMW serii 3 z mocniejszym dieslem, albo benzynowym 2-litrowcem i bardzo dobrym wyposażeniem. Napęd na tył i precyzja prowadzenia BMW robią swoje, żadne inne auto do 150tys. zł nie jest w tej kategorii lepsze:)
Ups, dopiero jak wysłałem posta, to spojrzałem na datę, chyba temat już nieaktualny Nie wiem swoją drogą jak możliwe że znalazł się wśród pierwszych paru które mi się wyświetliły
Mazda 2 1,5 SKYACTIVE-G o mocy 90 KM Samochód Mazda 2 wyposażony jest w silnik benzynowy czterocylindrowy o pojemności 1,5 który generuje 90 KM, a to pozwala na osiągnięcie pierwszej "setki" w czasie 9,4 sekundy. Średnie spalanie wg producenta ...
Piski, luzy i stuki w zawieszeniu Zły stan techniczny pojazdów jest co roku przyczyną wielu wypadków drogowych. Jesienią warto sprawdzić stan zawieszenia swojego samochodu i przygotować go do bezpiecznej jazdy w trudnych warunkach zimowych. ...
Jak dla mnie ten temat to ściema. Gość ma 150 kawałków i nie wie co z nimi zrobić? Nie wydaje mi się, żeby ktoś z was z taką sumką miał problem ze znalezieniem autka.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.