Za te pieniądze 2-3 latka nie kupi. Poza tym niemieckie raporty są śmieszne, mogliby przynajmniej ustalać jakąś wspólną wersję bo później mamy takie kwiatki, że w dekrze czy adac auto jest na pierwszych miejscach w swojej klasie a w TUV na ostatnich
Jestem bardzo zainteresowany citroenem c5 najlepiej z silnikiem 2.0 hpi(raczej tylko benzyna,sedan),czytałem różne opinie na temat i zdania są podzielone.Nie wiem co z laguną,podobno bardziej awaryjna.A może coś innego w tej klasie?
Europejska premiera samochodu Volkswagen Jetta Hybrid Jetta Hybrid jest napędzana nowoczesnym silnikiem benzynowym (TSI o mocy 110 kW/150 KM) oraz silnikiem elektrycznym o mocy 20 kW – takiej samej, jak w XL1, jako skrzynia biegów montowana jest seryjnie automatyczna, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.