Chciałbym kupić jakiś sensowny, lecz nie drogi wideorejestrator montowany do lusterka, bo nie specjalnie chce montować kolejny uchwyt do szyby zasłaniając sobie widok zza kierownicy. Polecicie jakiś model do 250 zł? Zastanawiam się nad 1. XBlitz Mirror. 2. Media-tech MT4057 3.Orllo LX-1080. Jakieś pomysły? Rady?
Odświeżam temat, bo nie chce dublować wątków, może sie komuś moja wiedza przyda Ja od pół roku mam kamerkę w lusterku wstecznym overmax camroad mirror 2.0 z dwiema kamerkami: przednią i tylnią. Jakośc obrazu tez na plus, nawet w nocy daje radę. No i cena też nie kosmiczna- ok 200 zł
A tam szpadel, ja bym mu dał "złoty rydel" Co do kamerki używałem tej camroad mirror 2.0 i powiem tak- całkiem, całkiem Nie przypominam sobie, żebym miał z nią jakieś większe problemy.
Widziałem nagrania z tej kamerki i z przedniej jeszcze jakoś są do zaakceptowania ale tylna nagrywa w kiepskiej jakości. W sumie nie ma co się dziwić bo tu jakość i cena raczej idą w parze.
Za 200zł ciężko jest kupić kamerkę tylko na przód nie mówiąc o dwóch w komplecie razem z tylną.
Co do odkopywania tematów to myślę że jak ktoś ma jakieś ciekawe informacje to warto tak robić. Model kamerki starzeje się ale nagrywa cały czas tak samo więc warto znać opinie innych użytkowników
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Auto terenowe - początki - wyposażenie na bezdroża Jadąc w teren musimy pamiętać, że to nie zwykła przejażdżka z miasta A do miasta B drogą krajową nr X... W związku z tym - również wyposażenie naszego samochodu musimy dostosować do sytuacji w jakich możemy się znaleźć ...
Z czystym sumieniem mogę polecić: navitel-mr250nv - > Nagrania w Full HD więc bardzo dobrze się prezentują, dodatkowo dołączony również sensor optyczny night vision więc nie ma problemu jeśli chodzi o jakość nagrań w nocy, na bardzo dobrym poziomie, świetnie się sprawdzają w praktyce.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.