Poszukuje samochodu dla ojca.
Kilka opcji powinien posiadać:
- silnik benzyne od 1.8 do 2.0
- z lpg bądź założenie gazu po zakupie
- od rocznika 2001
- dla 4-5 osób i mieć pojemy bagażnik
- cenowo max do 20 tyś.
Wybór padł narazie na dwie opcje:
1. Renault Laguna II rok od 2001
np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2. Ford Mondeo mk3 rok od 2000
np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Chciałbym abyście się wypowiedzieli co do tych dwóch marek.
Ewentualnie czekam na jakieś inne propozycje.
Wg mnie Mondeo lepszy wybór, ale nie wiem czy opłaca się za 20 tysięcy, ja bym zaczynał szukac takiego od powiedzmy 25k. Widze, że celujesz w segment D więc może Vectra?
Felgi samochodowe - rozstaw i ilość śrub Przedstawiamy dwa parametry montażowe felg samochodowych (średnicę śrub i ich ilość) zarówno stalowych jak i aluminiowych. Są one na tyle ważne, że oba te parametry muszą być dokładnie takie same jak zalecił producent ...
SEAT - prezentacja nowego logo marki SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.