Jaki zamiennik przycisków sterowania szybami polecacie?

20 Kwi 2021, 08:46

Hej , pacjent A4B6 .Raz działają raz nie działają mi przyciski sterowaniem szybami. Chce wymienić cały panel na nowy zamiennik. Jakiego producenta szukać ?
wardczek
Nowicjusz

20 Kwi 2021, 10:11

Panele w zamienniku są tanie więc myślę że tu nie ma co kombinować bo wszystkie będą bardzo podobnej jakości. Moim zdaniem spokojnie możesz szukać SKV czy NTY.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

20 Kwi 2021, 10:21

Dzięki za szybką odp. W takim razie wybiorę coś między tymi markami, aczkolwiek z NTY mam nie miłe wspomnienia, a SKV nie znam kompletnie.
wardczek
Nowicjusz

20 Kwi 2021, 12:01

Jakość będzie podobna, a zawsze możesz pokusić się o panel z ASO tylko tam cena chyba x6 lub więcej za taki panel :)
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

20 Kwi 2021, 12:27

Jeśli 6x w górę to wolę zostać przy tej marce SKV . Założę i dam znać co i jak , NTY jakoś totalnie do mnie nie przemawia . Tym bardziej ,że nie tylko ja mam słabe doświadczenia z tą marką :)
wardczek
Nowicjusz

11 Sty 2022, 15:12

Miałem dać znać co i jak. Działa wszystko do tej pory bez żadnych zastrzeżeń. Jeszcze raz dziękuję za rade przy wyborze. Pozdrawiam
wardczek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

VERVA Street Racing - Top Gear Live / relacja
    VERVA Street Racing wraz z polskim debiutem jednego z najpopularniejszych spektakli motoryzacyjnych na świecie Top Gear Live zelektryzowała niemal 60 tys. zgromadzonych na Stadionie Narodowym w Warszawie. Brytyjski show jeszcze ...
    Hybryda oczami dziecka
    Hybrydy są dziecinnie proste w budowie i w obsłudze – tak orzekli mali eksperci po dniu spędzonym z hybrydowym Aurisem. Toyota zaprosiła ośmioro małych miłośników motoryzacji do udziału w projekcie "Hybryda oczami ...