Witam, jestem młodym kierowcą i chciałbym kupić swoje pierwsze autko które nie było by zbyt duże i za które OC nie zjadłoby całych moich pieniędzy z konta( więc myśle, że pojemność silnika która mnie interesuje to mniej niż 1.9 włącznie).I tak jestem facetem-hetero
![Szczęśliwy :D]()
Smile Rozważam parę opcji:
Ford Puma- ponoć 1.7 silnik konstruowany wspólnie z Yamahą, widze do 6-7 tysięcy z dobrym wyposażeniem
Hyundai Coupe- piękne autko, ponoć cechuje sie niezawodnościa, tylko nie wiem czy do 7 tysięcy uda mi się zmieścić by znaleźć stan "jeżdżący"
Toyota Celica- toyota, co tu dużo pisać, równie piękne auto jak Hyundai i jak on, nie wiem czy uda mi sie znaleźć auto w dość miarę stanie
Renault Megane- ponoć najwięcej miejsca ma w sobie ze wszystkich, lecz jest również najbrzydsze, ponoć najbardziej awaryjne ze wszystkich wymienionych tutaj aut
BMW e36- tutaj również wchodzi w grę Sedan, zawsze chciałem mieć tego niemca, bardzo mi się podobają, lecz nie wiem czy uda mi sie w tych kosztach zdobyć auto niezajeżdżone przez ludzi.
Od swojego auta oczekuje by mi wiózł tyłek, ale również by dawał mi "frajdę" z jazdy. Nie mam rodziny- jak wspomniałem jestem młodym kierowcą i człowiekiem dopiero co ukończył szkołę i pracującym+ studia, więc wielkie przestrzenie to nie dla mnie. Również mnie ciekawi, które z tych aut najlepiej znosi gaz
Dziękuję z góry za pomocne opinie
![Uśmiechnięty :)]()