REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
lepo1313 napisał(a):- galaxy - najbardziej mi się podoba ale docelowe egzemplarze mogę mieć lub będą mieć już początki korozji - przynajmniej tak się dowiedziałem
lepo1313 napisał(a):- espace - szwankującą elektronika
lepo1313 napisał(a):-alhambra - brak sensownego motora w beznzynie - plus na pewno to przesuwane tyle drzwi.
lepo1313 napisał(a):Tyle że w tym budżecie to auto z przebiegami 300 tys - a to już pewnie będzie okres skarbonkowy niestety....
lepo1313 napisał(a):-alhambra - brak sensownego motora w beznzynie - plus na pewno to przesuwane tyle drzwi.
Invi napisał(a): nie ten poziom wykonania, wyciszenia itd. Po prostu dostawczak z siedzeniami a nie auto konstruowane od początku jako rodzinny van.
za 40k masz końcówkę produkcji z bardzo udanymi silnikami - budżet na dopracowany wózlepo1313 napisał(a):- espace - szwankującą elektronika
mój znajomy będący w podobnej sytuacji do Twojej (2+3) posiada i na dwutygodniowe wakacje 2k km od domu z palcem w nosieInvi napisał(a):5008
samo auto fajne (wielki bagażnik, wygodna pozycja za kierą), ale to jednak dostawczak. Gdybyś jeszcze potrzebował wozu do pracy to ok, ale dla zastosowań stricte rodzinnych raczej średniolepo1313 napisał(a):A co sądzicie jeszcze o Berlingo w benzynie?
można mieć takie wrażenie siedząc z przodu (dość rozbudowana, acz IMO fajnie zorganizowana konsola środkowa. Z tego co pamiętam nie ma tylko miejsca na kubek/puszkę z napojem, co mnie osobiście irytuje). Przestrzeń z tyłu i w bagażniku sztoslepo1313 napisał(a):W 5008 nie siedziałem aczkolwiek na pierwszy rzut oka wydaje się nie powalać ilością miejsca w środku