REKLAMA
witam, potrzebuje kupic auto do 5-6tys, mam 190cm wzrostu takze wszystkie corsy punta i tym podobne odpadaja, jestem troche wrazliwy na bezpieczenstwo auta dlatego raczej nie biore pod uwage civicow czy astry bo to sie lamie w pol przy zderzeniu, auto ma byc wygodne , duze , najchetniej w sedanie , kombi odpada na wejsciu. Bede robic ok 300-400km/mc i to odcinki do 10km po miescie takze nie wiem czy diesel ma sens przy tym przebiegu zwracajac uwage ze diesle sa drozsze w zakupie , myslalem nad benzynka bez gazu bo jakos mam uprzedzenie do zasilania lpg bo 9/10 znajomych ma jakies problemy nawet z istalacja 4-gen. dobra narazie styka ;d no to moje pomysly to :
audi 80/b4 1.9tdi/2.0b
audi 100/c4 2.4d/2.5tdi 5r albo 2.0b
mb w124 2.0d/2.5d ew 2.0b
mb 190 -/-
volvo s40 1.8/2.0 i prosze nie mowic ze nie da sie kupic w tej cenie bo da sie ;]
bmw e34 2.0b
jakies vectry czy omegi i mondeo mnie malo interesuja chyba ze pare osob sie wstawi za takimi wynalazkami, audi i mb malo awaryjne lecz z bmw jest troche gorzej , ceny czesci raczej podobne bo i tak wszystko jest krecone w jednej fabryce , a i ma to byc w miare ekonomiczne auto ale nie pisac propozycji z silnikami 1.4 czy 1.6 bo tego nie ma w samochodach w ktorych moglbym w miare komfortowo jezdzic
z gory dzieki za odp ;] pozdro