Jakie auto do 60tys zl

31 Lip 2009, 08:36

Mam bmw e39 2.0d ale nie ukrywam ze troszeczke za slabe jak dla mnie zastanawiam sie nad audi a6 3.0 bmw e60 3.0 i mercem e 2.7 (sedany) .Najbardziej podoba mi sie bmw tylko powiedzcie czy ono nie ma wad ile silnik wytrzyma i czy jest wystarczajaco dynamiczne ??
Kry
Nowicjusz

Miejscowość: Na

31 Lip 2009, 12:17

Kolego nie kupisz AUDI a6 3.0TDI za 60tys , z BMW też będzie ciężko , jedynie mercedes E pierwsze modele . A jeśli trafi się okazja to na pewno audi i bmw za 60tys to nie będą auta godne polecenia , zapewne po niezłej kraksie przywiezione z niemiec lub francji . Zajmuję się sprowadzaniem aut i uwierz że autko jak jest bezwypadkowe i zadbane z niedużym przebiegiem to nie oddają go za grosze .
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

31 Lip 2009, 13:47

A może próbować szukać Alfy 159 2.4TD
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

31 Lip 2009, 19:45

szukaj...
może jakiegoś benzyniaka? po co ci klekot?
może bmw z 3.0 ale benzyna?
andrewb25

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pasy Smart Kid Belt
    Szukam informacji na temat pasów smart kid belt, co o nich sądzicie? Czy w przypadku starszaków mogą się sprawdzić. Czy te pasy chronią przed nurkowaniem dziecka podczas wypadku?
    Toyota AA 1936 rok
    Napędzana 3,4-litrowym silnikiem z 6 cylindrami Toyota AA była pierwszym samochodem tego producenta. Prototyp wybudowany w domowych warunkach został zaprezentowany podczas pokazów w Tokio. Razem z modelem AA premierę ...