REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kkeecc napisał(a):Co sądzicie o peugeot 407 sw lub alfie 159 sw.
kkeecc napisał(a):Zastanawiałem się na vectrą ale czytałem że silniki z Turbo niezbyt dobrze znoszą LPG.
mike1735 napisał(a):Za 25k to można mieć kilkuletniego kompakta ze słabym silnikiem i bez wyposażenia
kkeecc napisał(a):Dlatego wolałbym coś nowszego no nic pozostaje mi szukać Alfy lub 407.
kkeecc napisał(a):Starsze samochody juz raczej będą się psuły, rdza będzie wchodzić itp.
faktycznie, zapomniałem w jakim żyjemy krajuszybki napisał(a):No ale sąsiad patrzy i obserwuje więc chyba lepiej trochę się pomęczyć czego nie widać niż mieć auto wygodne ale starsze co widać
nowsze są jeszcze gorsze pod względem psucia się a określenie "starsze" dla auta 8-10 letniego wylansował i panowie od PR i innego marketingu, próbując wmówić nam ich awaryjność oraz stwarzanie zagrożenia dla otoczenia i Ciebie samegokkeecc napisał(a):Starsze samochody juz raczej będą się psuły, rdza będzie wchodzić
poszukać możesz, jasne. Ale żeby nie było że nie ostrzegałem przed 159 w benzynie i za 25k.kkeecc napisał(a): pozostaje mi szukać Alfy lub 407.