Jakie auto kupić ??

09 Wrz 2018, 22:47

Witam serdecznie :)
Nie znam się kompletnie na samochodach, ale planuj kupić nowy samochód do 80k.
Mam w zasadzie tylko 3 główne wymagania, mianowicie: chciałbym żeby mało palił, ładnie wyglądał i żeby się przyjemnie jechało.
Nie znam się kompletnie na samochodach
Bardzo spodobał mi się ten samochód: hyundai ioniq hybrid który spełnia wszystkie moje wymagania.
czy to jest dobry wybór, czy może lepiej kupic jakiś inny ??
kocz
Obserwowany

10 Wrz 2018, 06:24

Kupując nowe auto za takie pieniądze, nie mając sprecyzowanych wymagań, musisz po prostu pochodzić po salonach, brać jazdy testowe i wybrać to w czym będziesz czuł się najlepiej. W tym budżecie można kupić super wyposażone auto miejskie, nieźle wyposażonego kompakta oraz nie które suvy - które akurat moim zdaniem są przereklamowane. Kupując nowe auto masz gwarancję więc nawet jeśli coś przez te 2-3 lata będzie się coś działo to są serwisy. Oczywiście są pewne auto podniesionego ryzyka, ale najpierw musisz wiedzieć co dokładnie chcesz. Na temat tego Hyundaia wiem nie wiele więc się nie wypowiadam.
mateusz9986
Zaawansowany

Miejscowość: Wałycz
Prawo jazdy: 0- 3-2010
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Renault Megane II ph II
Silnik: 1.6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja
    Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...