Ja bardzo lubię seaty i sama wprawiałam się w jeździe w ibizie. Z rozrzewnieniem wspominam moją błękitna ibizkę, którą potem mąż wykończył instalacją gazową oraz brawurową jazdą po wodzie i błocie (rdza) ;( Teraz przerzuciłam się na cordobę, a choć to sedan, to nie ma żadnej różnicy w prowadzeniu. Polecam.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Jak naładować akumulator? Ładowanie akumulatora to pozornie łatwe zadanie, jednak może nastręczyć pewnych trudności. Jak poradzić sobie z tym wyzwaniem? Przede wszystkim należy pamiętać, że akumulator może być ładowany jedynie prądem stałym. Dlatego ...
Mi z typowo kobiecymi samochodami kojarzy się wlaśnie Peugeot 206,Mercedes A klasa,Ford Ka,Toyota Yaris. Zerknij na Mercedesa A-klasę,słyszałem że są wadliwe ale u mnie w rodzinie byl taki mercedes (Ciocia miała 1.7 diesla i nie narzekała na niego) więc to zależy chyba od tego na jaki egzemplarz się trafi .Powodzenia w poszukiwaniach i kupnie autka
bennn napisał(a):Ewentualnie Mini. Tu dodatkowy plus, że raczej niemożliwe jest nim dachować
Oj, myślę że możliwe ale nie o dachowaniu tu mowa. W cenie 12tyś. zł z kupnem Mini będzie ciężko tak samo z Fiatem 500. Myślę że na początek jakaś Yariska by wystarczyła i jak by Pani znalazła w dobrym stanie to takie autko na pewno długo i bezproblemowo będzie służyło.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.