REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):R28F1 napisał(a):Może, dla bezpieczeństwa
Tia szczególnie moc
R28F1 napisał(a):Tak dokładnie, to lepsze osiągi wynikające najczęściej z większej mocy. Szybszy proces wyprzedzania, łatwiejsze podłączenie się do ruchu itp. Można by wymieniać
szybki napisał(a):R28F1 napisał(a):Tak dokładnie, to lepsze osiągi wynikające najczęściej z większej mocy. Szybszy proces wyprzedzania, łatwiejsze podłączenie się do ruchu itp. Można by wymieniać
Dobre![]()
To powiedz nam czym szybciej/ łatwiej wyprzedźisz autem n/a 120km czy autem turbo 120 km ?
A czym się łatwiej włączysz do ruchu wiertarką typu Civic Typer 200km czy autem 3,0 V6 i też 200km ? Jeszcze lepiej Fiatem bravo tjet i 120km![]()
Albo zadam Ci pytanie bardziej pod Twoje upodobania czyli BMW.
A za co odpowiadają vanosiki ?o ile działają co przy tej marce nie jest oczywiste
Gdzie indziej masz vvti vtec itd.
R28F1 napisał(a):Czy Ty masz jakiś poważny problem z czytaniem ze zrozumieniem ?
A może po prostu, tak sobie chciałeś cokolwiek napisać i powstawiać trochę emotek ?
Napisałem wyraźnie (...no może nie dla Ciebie), że chodzi o osiągi które mają też związek z mocą.
A Ty podajesz przykłady z d...y, porównujące różne auta o tej samej mocy. Brakuje w tej twojej wyliczance jeszcze do porównania jakiejś "ciężarówki" o mocy 200KM...
Wytłumaczę Ci: Zagadnieniem było to że auto o lepszych osiągach (był komentarz, że nie warto rozglądać się za autem o większej mocy, bo mandaty są wysokie) jest bezpieczniejsze w aspekcie np. szybszego procesu wyprzedzania czy szybkiego podłączenia się do ruchu. Tylko tyle a Ty dopowiadasz sobie coś do czego ja się w ogóle nie odnosiłem.
Co do BMW to ja się do marki żadnej marki nie przywiązuję, kupuję to co spełnia moje szeroko rozumiane wymagania i to na co mnie stać (w sensie tyle chcę wydać na auto). Miałem ok. 10 samochodów i póki co tylko jedno bmw. Peugeota miałem np. 2 razy.
No i przede wszystkim to ja nic Tutaj o BMW nie pisałem, ale ty musiałeś wtrącić wątek o bmw, co ewidentnie świadczy o jakiś głębokich kompleksach.
szybki napisał(a):A czym się łatwiej włączysz do ruchu wiertarką typu Civic Typer 200km czy autem 3,0 V6 i też 200km ? Jeszcze lepiej Fiatem bravo tjet i 120km
szybki napisał(a):R28F1 napisał(a):Czy Ty masz jakiś poważny problem z czytaniem ze zrozumieniem ?
A może po prostu, tak sobie chciałeś cokolwiek napisać i powstawiać trochę emotek ?
Napisałem wyraźnie (...no może nie dla Ciebie), że chodzi o osiągi które mają też związek z mocą.
A Ty podajesz przykłady z d...y, porównujące różne auta o tej samej mocy. Brakuje w tej twojej wyliczance jeszcze do porównania jakiejś "ciężarówki" o mocy 200KM...
Wytłumaczę Ci: Zagadnieniem było to że auto o lepszych osiągach (był komentarz, że nie warto rozglądać się za autem o większej mocy, bo mandaty są wysokie) jest bezpieczniejsze w aspekcie np. szybszego procesu wyprzedzania czy szybkiego podłączenia się do ruchu. Tylko tyle a Ty dopowiadasz sobie coś do czego ja się w ogóle nie odnosiłem.
Co do BMW to ja się do marki żadnej marki nie przywiązuję, kupuję to co spełnia moje szeroko rozumiane wymagania i to na co mnie stać (w sensie tyle chcę wydać na auto). Miałem ok. 10 samochodów i póki co tylko jedno bmw. Peugeota miałem np. 2 razy.
No i przede wszystkim to ja nic Tutaj o BMW nie pisałem, ale ty musiałeś wtrącić wątek o bmw, co ewidentnie świadczy o jakiś głębokich kompleksach.
Zamiast pisać kolejny elaborat odpowiedz na pytania ?
Jeremias napisał(a):Wiertarką najlepiej bo kręcisz na 1 biegu do 7 tys a taki T-jet to nie tsi czy ecoboost on z dołu nie pojedzie a i góra słaba bo mocy tylko 120 koni
R28F1 napisał(a):Pomyliły Ci się role...
Rozumiem, że zawsze marzyłeś, żeby zostać nauczycielem, tylko czegoś Ci brakowało
szybki napisał(a):Oj piorą Wam te głowy
Tak przy włączaniu do ruch kręcisz do 7krpm.
Brawo kolego.
tylko że turbo a turbo to różnica, coś co wstaje przy 2500 to co innego niż turbo wstające przed 2 tysgalakty napisał(a):Na co dzień liczy się elastyczność, więc turbo.
Jeremias napisał(a):Z resztą hondziarze często na światłach pokonują nawet zacne turbo-benzyny jak to sie dzieje?
Jeremias napisał(a):tylko że turbo a turbo to różnica, coś co wstaje przy 2500 to co innego niż turbo wstające przed 2 tys
Jeremias napisał(a):Hondowy V-tec to nie diesel 1,4 hdi,
Jeremias napisał(a):tylko że turbo a turbo to różnica, coś co wstaje przy 2500 to co innego niż turbo wstające przed 2 tys