Jakie auto w przedziale 1.1 do 1.4 litra

08 Mar 2010, 03:30

Witam,

No cóż, trochę ostatnio kryzys chwycił i mnie za portfel, jestem zmuszony sprzedać mojego smoka (Ford Cougar), ponieważ zmieniłem pracę i codziennie jestem zmuszony dojeżdżać około 55 kilometrów do pracy. Potrzebuję więc małe autko, w miarę bezawaryjne, żebym nie został na lodzie, przede wszystkim o małym spalaniu, od 700 cm do 1.4 litra, diesel, benzyna, wszystko mi jedno. Cougar palił mi 27.3 mile na galon, a to jest ze 2x za dużo. Jakieś sugestie?

Pozdrawiam
19772010
Nowicjusz

Miejscowość: uk

08 Mar 2010, 06:52

Ile funduszy masz na auto??Ja moge Ci polecić Fiat Punto II FL,Fiat Panda albo też Skoda Fabia.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Mar 2010, 15:08

Nawet do dużego silnika benzynowego założyć gaz i jeździć dalej.
CC 900 w trasie potrafi też pokazać, że umie spalić dużo wajchy, bo Ty pewnie będziesz nim jeździł tak jak tym Fordem... nie oszukujmy się - nawyki Ci zostaną :mrgreen:
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Corolla TE27 (1972–1974)
    To właśnie od niej zaczyna się wielka przygoda Corolli ze sportem. Pod maską lekkiego, ważącego zaledwie 855 kg nadwozia coupe ówczesnej Corolli TE27 zamontowano 115-konny silnik DOHC z Celiki. Ta wersja trafiła do ...