REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Danielc napisał(a):C5: najnowsze w sedanie, ale obawiam się, co do praktyczności, ale kombi średnio mi się widzi, największe plusy to hydro i dość nowoczesny wygląd. 2.0pb pod gaz lub już z nim.
Danielc napisał(a):Laguna III: tu wygodniejsze nadwozie, bo liftback, także 2.0 wolnossak lub turbo (warto brać wariant z turbo?). Myślałem też o Megane III, tylko czy miałoby sens chcąc lepszy standard niż Corolla? Silniki te same, kombi, dość zgrabne lub hatch 5d.
Danielc napisał(a):Delta III: niby kompakt, ale wydłużony, jakie macie zdanie o niej? Pewnie szukałbym w beżowej skórze, ale ich ogólnie mało, szukam informacji choćby na grupie modelu na fb. Tutaj 1.4, raczej 150, choć 120+chip też by było spoko. Myślałem o Bravo, spore jest w środku, to mogłoby pasować.
Danielc napisał(a):Volvo s40/v50: lepszy Focus, do Volvo mnie bardzo ciągnie, tyle że ono jakieś małe. Serwis raczej bez tragedii? 2.4 140/170.
Danielc napisał(a):Camry: tu mnie zastanawia szukanie hybrydy, choć stoją dość drogo i mało ich. Jak z ich serwisem? Tu też myślę o Priusie III, ale też cena buforowa (chyba?).
Danielc napisał(a):Accord: myślałem o sedanie VII z 2.0, 2.4 raczej bym nie znalazł, też niby średnio z gazem, a ludzie jeżdżą...
Danielc napisał(a):Mondeo mk4: tu 2.0, raczej turbo ciężkie do znalezienia (sądząc po grupie na fb mk4), wydaje się ciekawe.