Jakie auto wybrać???

10 Kwi 2009, 19:33

ok. dzięki
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

11 Kwi 2009, 12:06

a może ktoś z was orientuje się jakie mniej więcej opłaty były by przy samochodzie z silnikiem 2,0?? auto będzie zarejestrowane na mojego tatę który ma zniżki 60%
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 20:27

mam takie pytanie czy można od 17 roku życia zdawać na prawko ale za zgodą rodziców??????
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 21:42

Widze ze nie mozesz sie juz doczekac :lol: Ale z tego co wiem to nie mozna. Mozna rozpoczac kurs na prawo jazdy 3 misiace przed 18 urodzinami, ale egzamin bedziesz mogl zdawac dopiero po jego ukonczeniu. A co do auta to 323f jest naprawde swietnym samochodem. Jak na pierwsze auto to chyba nawet za dobrym :lol:
pio323
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 22:17

no właśnie to pierwsze auto..:D:D:D mój ojciec czasami żartuje ze maluszka mi kupi:PP ale takiej opcji ja nie uwzględniam:) madzia madzia i tylko madzia 323f:D ewentualnie 323c:PP
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 22:29

No ja się nie dziwie... na jego miejscu to bym ci maluszka kupil faktycznie.

a tak na poważnie to odpuść sobie te pseudo sportowe auta, kup coś normalnego, naucz się porządnie jeździć i dopiero potem zacznij kombinować. No i bez obrazy ale to ile auto ma do setki i takie inne szajsy jak neony nie są najważniejsze, lecz to moje zdanie...
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa TDI BlueMotion
    Debiutujący w Genewie seryjny nowy Golf TDI BlueMotion to jeden z najoszczędniejszych obecnie samochodów. Golf ten napędzany jest nowym silnikiem TDI (wysokoprężny z turbodoładowaniem i bezpośrednim wtryskiem) o mocy ...

13 Kwi 2009, 23:01

no tak ale mi się ta mazda podoba. napisałeś normalne auto czyli jakie?
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

13 Kwi 2009, 23:13

w sumie auta terenowe to moja pasja i na ten temat mógłbym Ci coś doradzić... Chciałem zwrócić tylko uwagę, że nie to co auto ma pod maską i ile ma do setki i inne takie bzdety, jest najważniejsze, a zwłaszcza dla młodego kierowcy( którym także ja jestem), dla którego priorytetem jest, a przynajmniej powinno być opanowanie tego całego syfu związanego z drogami.

obecnie w oczekiwaniu na terenówkę mam peugeota 206, i powiem Ci, że jak się trafi na dobry egzemplarz to nawet nawet, ale gdybym miał jeszcze raz coś kupić to bym wziął jakiegoś japońca, może toyotę corolle, albo mazdę o której było pisane, a może civica, to są moje typy a Ty zrobisz jak uważasz.

i z doświadczenia Ci jeszcze powiem, że dopiero po jakimś czasie np po roku jazdy danym autem jesteś w stanie sprecyzować czego Ci naprawdę potrzeba, może większego auta, może mniejszego czy np vana, więc na sam początek proponuję wybrać coś z dystansem
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

20 Kwi 2009, 19:55

a co myślicie o samochodzie jakim jest ford cougar??
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

20 Kwi 2009, 20:00

A ja mam takie pytanie czy mozna sobie brac jazdy "elka" po "nie miejskich drogach" jako pocwiczenie przed prawdziwa jazda?? Np; po drogach polnych czy po pustych parkingach przed supermarketem? Mozna sie umowic z instruktorem na takie jazdy w wieku 16,5 lat? Jest to zgodne z prawem?
foemka
Początkujący

Miejscowość: warszawa

20 Kwi 2009, 20:07

przepraszam ale w tym temacie rozmawiamy na temat samochodów a nie o nauce jazdy!!!! a poza tym to raczej nie można tak zrobić. Niestety przyjacielu musisz poczekać i trzy miesiące przed 18-stką zacząć jazdy:PPPP ja też nie mogę się doczekać prawka ale niestety to nasze prawo ale co zrobić. Ale jak tak bardzo chcesz to zadzwoń do nauki jazdy i się zapytaj
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

21 Kwi 2009, 18:01

ponawiam pytanie co myślicie o samochodzie jakim jest ford cougar??
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

21 Kwi 2009, 18:39

Szczerze mówiąc jak dostaniesz prawko chyba będe się bał wyjść na ulicę.
mono
Nowicjusz

21 Kwi 2009, 19:47

dlaczego?
Łukasz
Luca18
Nowicjusz

23 Kwi 2009, 20:29

ale śmietnik tu. a założycielka tego, no... fajna
Loosmo
Początkujący