Jakie auto ze sportowe 40000 z USA

26 Paź 2007, 19:20

mam do wydania 40000zł 8) potrzebuje auta wmiare żwawego wyjeżdżam do USA planuje tam zakup. Jak wiadomo można tam ładne autko za niewielkie pieniądze. Samochód nie bedzie sprowadzany do polski bedzie używany w USA, więc bedzie jeździł na paliwie o słabszej mieszance, przeglądałem wiele furek :evil: i miałem na oku eclipse z 2004roku lub celice 2002, proszę o pomoc :wink: :wink: :wink:
Grzesiek
Nowicjusz

28 Paź 2007, 08:38

Grzesiek napisał(a):mam do wydania 40000zł 8) potrzebuje auta wmiare żwawego wyjeżdżam do USA planuje tam zakup. Jak wiadomo można tam ładne autko za niewielkie pieniądze. Samochód nie bedzie sprowadzany do polski bedzie używany w USA, więc bedzie jeździł na paliwie o słabszej mieszance, przeglądałem wiele furek :evil: i miałem na oku eclipse z 2004roku lub celice 2002, proszę o pomoc :wink: :wink: :wink:

Od kiedy w USA jest slabsza mieszanka???? Owszem inaczej jest podawana liczba oktanowa ale mieszanka jest taka sama...Amerykanskie 92 to europejskie 96 oktanow.

Za taka kase to juz mozesz troche powybierac w autach...Moze Subaru impreza? Ford mustang....jak dobrze poszukasz to nawet najnowszy model w tej cenie dostaniesz. Jest wiele fajniejszych aut niz Eclipse i Celica.
Stebel
Nowicjusz

Zdjęcia: 153
Miejscowość: Gardnerville, NV, USA

28 Paź 2007, 14:31

może to:

Acura RSX

Mitsubishi Eclipse

Honda Integra

Napewno Ford Mustang
Jak dobrze tam poszukasz to Corvetta
Jakieś Porsche
i dużo innych:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

GT - komfort i sportowe osiągi - lista TOP 5
    Sportowe dwudrzwiowe coupe klasy premium to segment, który nie poddaje się chwilowej modzie. Samochody te od lat zapewniają użytkownikowi nie tylko sportowe osiągi, ale również komfortowe warunki podróży. ...