Jakie jest Wasze zdanie???

27 Lis 2008, 12:02

Witam wszystkich,
znalazłam w internecie firmę,która zajmuje się oklejaniem aut...Elfuego...jednak,aby podpisać z nimi umowę należy najpierw uiścic opłatę...i to całkiem sporą...zastanawiam się nad tym,bo trochę grosza by wpadło co miesiąc...jednak boję się że wpłacę a oni za chwilę się zwiną...
oferują też zakup auta za ich pośrednictwem...szczerze mówiąc to Hyundai nie bardzo mi odpowiada a tylko taką markę oferują...wezmę kredyt na 50-60tys a oni się zwiną...
co sądzicie na ten temat,macie kogoś kto w tym siedzi bądź kogoś kto ma z nimi podpisaną umowę???
kopciuszek-33
Nowicjusz

27 Lis 2008, 18:06

Jakiś czas myślałem nad tym aby okleili moje auto, ale nie bardzo mi sie widzi wpłacanie 2700zł jako opłata rejestracyjna i czekanie kilka miesięcy zanim zaczną mi płacić 700zł brutto czyli kolo 500 na łape
NFSU9
Aktywny

Miejscowość: WWA
Auto: 350z
Silnik: 3.5v6 300km

28 Lis 2008, 08:47

maja 3 oferty...czytales???mysle ze njalepsza jest 2,ale i tak gwarancji nie dotane ze bede dostawac kase...moga cos wymyslic jak pisza w umowie ze jak nie przejade tych 800km badz bede jezdzic brudnych autem a oni mi zrobia przypadkiem takie zdjecie to zrywaja umowe...

macie kogos kto w tym siedzi badz podpisal z nimi umowe????
miniak1
Nowicjusz

17 Mar 2009, 13:03

słuchajcie ja kupilam autko i jestem zadowolona:), płacą mi co miesiąc 700zł, i ta suma prawie pokrywa moja miesięczną ratę kredytu. I tak musiałem kupić, a jak nawet będą płacić 0,5 roku to dostanę 4,200zł, a tak to nie miałbym nic i dostaję tylko za to że jeżdżę z nalepkami.
Jak w danym dniu przyjechac nie mogę to nie ma problemu zebym przyjechała za dzień czy dwa.
kopciuszek-33
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda CX-5 - zwiększenie produkcji
    Mazda Motor Corporation poinformowała o planach zwiększenia produkcji Mazdy CX -5 z 200 000 do 240 000 egzemplarzy rocznie, dzięki uruchomieniu linii produkcyjnej tego modelu także w Zakładzie Ujina nr 1, obok Zakładu Ujina ...
    Czy używane opony są bezpiecznym wyborem?
    Zakup nowych opon to wydatek, który każdy kierowca powinien traktować w kategorii inwestycji – opony są jedynym elementem łączącym auto z jezdnią. To od ich jakości i sprawności zależą nie tylko osiągi samochodu ...