Mam na oku dwie oferty z okolic mojego miasta. VW Bora i Skoda Octavia. Oba to diesle 1.9. Bora 32 tysiące Skoda 40. Co wybrać? Prosiłbym o szybką odpowiedź.
trudny wybór.ale jakby nie patrzeć to skoda bazuje na podzespołach VW obydwa autka sa fajne.oglądnij je dokladniej i wtedy zdecyduj które jest wiecej warte.sprawdz ich bezwypadkowośc.bo co do bezawaryjnosci to zbytnio sie nie przejmuj.
Bora jest dobra ale ja wzialbym Octavie z tego wzgledu, ze bedzie mlodsza i jest to juz nowsza technologia bazujaca na na nowej audi a3 czy tez golfie V-czesci w wielu przypadkach takie same. Natomiast Bora to era golfa IV a to z kolei plus dla tanszych czesci.
Ja też polecam Octavię II ze względu na to ze młodszy rocznik niż Bora.
Podobno Skoda to VW dla tych uboższych. A jak jest w rzeczywistości to każdy swoja ma zdanie na ten temat.
polecam octavie.
Popatrz sobie co ci się bardziej podoba w środku,bo pod maską nie ma większych różnic...Sprawdz czy odpowiada ci ilośc miejsca na nogi z tyłu w obu autach.
ja takze polecam octavie ladniejsza i niema takich odpryskow nad szyba jak bora moim zdaniem lepiej przyspiesza ale niewiem moze jechalem bardziej zadbanym egzemplarzem
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.