Heh ja bym brał dizelka co do tego Golfa
![Smile :)]()
Po primo mniej pali po drugie primo nie ma to jak oryginał znaczy nie przeróbka na LPG wiec sądzę ze będzie lepiej się silnik sprawował i mój tata miał kiedyś w golfie III gaz noo i nie zaciekawię to wyglądało ciągle coś się zapychało, gasł zimą np po przejechaniu ok 1 km do sklepu i nie chciał odpalić albo to był montaż skopany, chodź był on naprawiany u kilku mechaników i ciągle to samo więc sie trochę do niego zraziłem. nooo i dizelek ma lepszego kopa niż na Gazie
Chodź LPG jest tańszy. A ten wcześniejszy golfik jaki pokazał mój poprzednik to super sprawa Tylko ze szukam mocniejszej wersji 1.9 albo coś takiego min. stu konnej.Rzecz gustu i tego w jakim celu będzie się go używać czyli liczba drzwi no ja nie mam rodzinki jako takiej wiec 2 drzwi spokojnie wystarcza a jeśli będzie trzeba kogoś zabrać zawsze da rade
. A Audi a3 to dla mnie taka Nuda nie ma w niej takie Pazurka jak dla mnie oczywiście nie każdy tak sądzie bo to rzecz gustu jednemu się podobają trabanty (nie mam nic przeciwko) a drugiemu uazy wiec o gustach się nie dyskutuje. Audi mi nie leży
![Razz :P]()