Heh ja bym brał dizelka co do tego Golfa
Po primo mniej pali po drugie primo nie ma to jak oryginał znaczy nie przeróbka na LPG wiec sądzę ze będzie lepiej się silnik sprawował i mój tata miał kiedyś w golfie III gaz noo i nie zaciekawię to wyglądało ciągle coś się zapychało, gasł zimą np po przejechaniu ok 1 km do sklepu i nie chciał odpalić albo to był montaż skopany, chodź był on naprawiany u kilku mechaników i ciągle to samo więc sie trochę do niego zraziłem. nooo i dizelek ma lepszego kopa niż na Gazie
Chodź LPG jest tańszy. A ten wcześniejszy golfik jaki pokazał mój poprzednik to super sprawa Tylko ze szukam mocniejszej wersji 1.9 albo coś takiego min. stu konnej.Rzecz gustu i tego w jakim celu będzie się go używać czyli liczba drzwi no ja nie mam rodzinki jako takiej wiec 2 drzwi spokojnie wystarcza a jeśli będzie trzeba kogoś zabrać zawsze da rade
. A Audi a3 to dla mnie taka Nuda nie ma w niej takie Pazurka jak dla mnie oczywiście nie każdy tak sądzie bo to rzecz gustu jednemu się podobają trabanty (nie mam nic przeciwko) a drugiemu uazy wiec o gustach się nie dyskutuje. Audi mi nie leży