REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ossy napisał(a):Amortyzatory NIVO w S210 można regenerować (około 400zł za sztukę).
Kao napisał(a):Szybki zamiast tak bulgotać o wiadomych rzeczach to lepiej byś zrobił jak bys wniósł coś do postu i coś polecił.
TBizi napisał(a):szybki my się chyba nie rozumiemy. Ja powiedziałem auto 5-6 tyś AUTO!! nie powiedziałem, że nie mam na jego naprawę po kupnie...
TBizi napisał(a):To policz 400zł x2 = 800zł + przewody 150zł + gruszki 600zł to już masz 1550zł. + robocizna do tego mówiłem o komplecie a więc przód amory jak dojdą to będzie + 400zł. A jak myślisz jak będą wyglądać w tak starym aucie wszelakie tuleje wahaczy ??? Do tego trzeba by też pofatygować się na zbieżność więc policz sobie nawet bez 400zł. za przód amory ile to wychodzi...
nigdy mi sie nie podobalo i rzadko komus go polecam. Mozna by to na palcach jednej roki policzyc. Autor ma budzet taki a nie inny wiec w takim przypadku nic ciekaszego za bardzo nie ma do polecenia.szybki napisał(a):A do tego jak to jest u Ciebie Kao ? W jednym temacie gryzł Cię passat b5 i jego alu zawias jako mało ekonomiczny a tu jesteś w skowronkach bo marka Ci się spodobała ???
jakbys dorzucil drugie tyle to szanse na znalezienie dobrego sa takie same. Rynek jest mocno nasycony vagami co za tym idzie sa mocniej wyeksplatowane. Wiekszosc jezdzi na wsiach a wiadomo ze tam ludzie za bardzo nie zbaja o auta.galakty napisał(a):W tym budżecie to za dobrego Passata nie dostanie,
Kao napisał(a):nigdy mi sie nie podobalo i rzadko komus go polecam. Mozna by to na palcach jednej roki policzyc. Autor ma budzet taki a nie inny wiec w takim przypadku nic ciekaszego za bardzo nie ma do polecenia.
TBizi napisał(a):no dobra z mb w210 sedan nakręciłem się na to auto .
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Skoro masz w rodzinie, to się przymierz, popatrz czy pasuje i tym podobne. Komfortem na pewno da radę, wiadomo że nie pływa jak MB ale i tak będzie dobrze (Passat się chowa). Co do silnika, ja bym szukał 2.0 16V, 1.8 będzie za słabe.
TBizi napisał(a):A co do laguny to powiem, że jestem na tak bo w rodzinie maja u mnie lagune 1 w gazie 1.8 i nie narzekają.