szukam jakiegoś autka do 25 tys. z silnikiem najlepiej 1.4 (niskie opłaty, niskie spalanie). Ostatnio zainteresowały mnie Cordoby i Ibizy (roczniki 2003-2006), jednak jak posłuchałem silniczka 1.4 TDI 75KM to trochę się odstraszyłem - brzmią jak traktorki. Jednak jeżeli chodzi o względy estetyczne to bardzo mi te autka przypadają do gustu. Może jakieś inne propozycje?
Ja bym Ci zaproponował Corse D z początku produkcji najlepiej 1.2 albo 1.3cdti, bardzo fajne autko
Jak celujesz w autka klasy B to jedno z ładniejszych
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Audi museum mobile - mobilność jutra Audi museum mobile w Ingolstadt przedstawia wizję mobilności jutra. Na wystawie specjalnej "Audi future lab: mobilność ", od 6 grudnia 2012 r. do 17 marca 2013 r., można podziwiać inicjatywy producenta na temat silników ...
Uwierz ze nie ma z tym najmniejszego problemu ja mam diesel 2.0 90km jezdzi bez problemowo:P a 1,4 benzyniak ma 97 koni wedlug danych technicznych od 0 do 100 przyspiesza w 12sekund a chociażby astra 1.4 w 13 wiec radzi sobie
Polecam Renault Megane po liftingu 2006 rok około..
Silnik 1.4 ma 98 km, auto jest mało awaryjne w jakimś wyposazeniu privilege albo sportway może się fajnie prezentować
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez valdziu, 27 Paź 2010, 23:16, edytowano w sumie 1 raz
Lepsze od Renault Megane będzie chociaż Clio lub wlaśnie Corsa D. Spełniaja wszystkie Twoej wymagania,ale nie wiem czy podobają Ci się pod względem wizualnym. Pomyśl jeszcze nad Peugotem 207 do 25 tyś na pewno spotka się wersję 5 drzwiowa.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.