No niby masa auta x2.5 , miałem chinola 12000lbs i z Samuraiem sobie radziła ale w K260 już bez zblocza w bagnie po lampy miała problem. Myślę że w miarę dobry winch 12000lbs + zblocze powinno wystarczyć.
2,5 tonowe pajero jakim cudem żeś mu dołożył 800 kilo mój parch 4.2 waży mniej niż to pajero jeśli waży tyle to jest wypraowe, więc nad mocą bym nie płakał bardziej nad awaryjnością, więc chińskie wynalazki nie są bezawaryjne
Tarcze hamulcowe zabezpieczone przed korozją Żeliwa są obecnie najpopularniejszym materiałem stosowanym do produkcji tarcz hamulcowych. Decyduje o tym stosunkowo prosta technologia odlewania, dobre właściwości termiczne i łatwa obróbka. Niestety, jak większość ...
W jakim celu montuje się klimatyzację i jak ona działa? Klimatyzacja oprócz zastosowań koniecznych, takich jak przewóz leków czy artykułów spożywczych, jest montowana przede wszystkim dla większego komfortu jazdy. Ale też w wielu przypadkach jest po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.