REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
bonifacy napisał(a):No tak ,Heh...Powinienem dosadnie napisać - na końcu kabelka namacasz wtyczkę która jest podłączona do oprawki .
Nie i jeszcze raz nie . Nie ta oprawka nie ten sposób mocowania . Kolega Rokiko zaznaczył na zdjęciu . Oprawkę wyjmuje się tak ja ten silniczek do regulacji świateł . Przekręca o odpowiedni kąt i w odpowiednim kierunku . No ale czekamy na obiecane zdjęcie . Te lampy mogą nas zaskoczyć . Niby od Hondy Jazz . Ten sam kształt od środka , Różnica tylko polega na tym że nie ma gumowej zaślepki pod żarówkę H4 . Jest za to większa pokrywka plastikowa , inna żarówka i poniżej na obudowie gniazdo do podłączenia przewodów zasilających ową żarówkę . Nigdzie w całych internetach nie ma takich lamp .MotoAlbercik napisał(a): i delikatnie pociągnij - powinno wyjść wszystko razem.
Tak na szybko pierwsza lepsza aukcja żeby zobrazować ci jak to wygląda -
[link do oferty na Allegro wygasł]
Oczywiście u ciebie będzie ciutek inny kształt tej oprawki i inny kolor, ale generalnie tak to wygląda.
Znalazłem w Japoniibonifacy napisał(a):Nigdzie w całych internetach nie ma takich lamp .
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Tutaj mnie zaskoczyłeś .Rokiko napisał(a):Znalazłem w Japonii
No co Tybonifacy napisał(a):Tutaj mnie zaskoczyłeś .Znasz język Japoński
Ja nie znam
No i super! Dbaj o niego bo u nas jak widać ciężko z niektórymi częściami.RalphSing napisał(a):tak czy siak sprawa rozwiązana dziękuje i pozdrawiam
bonifacy napisał(a):Nie i jeszcze raz nie . Nie ta oprawka nie ten sposób mocowania . Kolega Rokiko zaznaczył na zdjęciu . Oprawkę wyjmuje się tak ja ten silniczek do regulacji świateł . Przekręca o odpowiedni kąt i w odpowiednim kierunku .