Jeep compass 2019 informacje o wymianach

22 Maj 2024, 21:56

Jeep compass 2019 2,4 Multiar 4x4 170km: 1.dość głośny napęd, po włączeniu 4x4 jest ciszej to taka przypadłość tych samochodów czy raczej coś nie tak. 2.Wymiana oleju w silniku a konkretnie chodzi mi o filtr Multiair jest ten filtr czy go nie ma bo w książce serwisowej nie ma nawet wzmianki. 3.Rozrząd co ile wymiana i jaki tam jest pasek, łańcuch jestem laikiem dlatego pytam. 4.Co ile wymiana oleju w moście i skrzyni ASB 9stopniowa kogo polecacie jestem z Górnego Śląska
Czytaj więcej: jeep-compass-2017r-wymiana-oleju-w-automatycznej-skrzyni-biegow-vt128888.htm#p867016
mirek377
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czeka cię wymiana opon? Pamiętaj o zasadzie 3P
    Szukasz nowych opon i nie wiesz, jak je wybrać? Planujesz wymienić zimówki na letnie i nie wiesz jak znaleźć profesjonalny warsztat, który ich nie zniszczy? Jak odróżnić ten profesjonalny serwis od przypadkowego? ...
    Toyota Corolla AE86 "Hachi-Roku" (1983–1987)
    To najsłynniejsza, kultowa odmiana. Uwieczniono ją nawet w japońskiej mandze, a następnie w serialu anime, "Initial D". To historia młodego chłopaka, który przeżywa swoje przygody za kierownicą tylnonapędowego modelu ...