Lukasz2623 napisał(a):1) Co wybrać? Czy polecacie jakiś zestaw tablet+Kamera? Czy będzie trzeba bawić się w przycinanie plastików? Poprosze o jakieś linki dobrych niezawodnych sprzetów
Najlepiej kupić coś dedykowanego np. z Androidem
[link do oferty na Allegro wygasł] W takim zestawie masz urządzenie kompatybilne i możesz do niego podłączyć kamerkę cofania której obraz wyświetli się na ekranie urządzenia.
Lukasz2623 napisał(a):2) Ile powinien +/- kosztować montaż takiego sprzętu?
Jak będziesz miał kamerę i takie urządzenie multimedialne to myślę, że montaż powinien zamknąć się w jakiś 500zł.
Lukasz2623 napisał(a):Chciałbym zmienić obicia foteli z weluru na skórę. Czy to jest możliwe?
Tak, ale nie polecam skóra nie jest praktyczna ;/ gorąca w lato a w zimie zimna. welur jest bardzo przyjemnym materiałem i ja osobiście bym go zostawił albo zrobił środek welurowy a boki w skórze.
Lukasz2623 napisał(a):U kogo to zrobić? Ile powinno kosztować?
+ew. czy można od razu dodać do tego podgrzewane fotele.
Wszystko można ale to dodatkowe spore koszty. przypuszczam ze taniej może wyjść kupno oryginalnych skórzanych foteli z ogrzewaniem i tylko podpięcie ich pod instalację i dołożenie oryginalnych przłączników z ogrzewaniem. Stare fotele welurowe możesz sprzedać wiec jak by ci się tak udało to na pewno wyjdzie taniej niż przerabianie foteli z weluru na skórę.