Witam.Nie mogę załączyć klimatyzacji, czasami zdarza się że przy odpalaniu samochodu sama się włączy, pochodzi chwilkę i się wyłącza (nie mogę włączyć tego śnieżka/gwiazdki). POMOCY!!!!! - nie wiem co mam robić ?
VW e-Crafter - nowe użytkowe auto z napędem elektrycznym W głównej siedzibie w Hanowerze marka Volkswagen Samochody Użytkowe przekazała klientom z kilku krajów pierwsze egzemplarze e-Craftera. Nowe użytkowe auta z napędem elektrycznym będą przez nich testowane w realnych ...
SKODA Yeti zwycięzcą w raporcie niezawodności SKODA Yeti okazała się najbardziej bezawaryjnym autem według raportu niezawodności GTU oraz w badaniach Which? Niemieckie Stowarzyszenie Nadzoru Technicznego (GTU) skomponowało listę modeli, które uzyskały najlepszą ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.