Kolegium

22 Mar 2010, 14:43

Witam.
Zakupiłem auto, z którym miałem problem przy jego rejestracji ponieważ brakowało umowy kupna/sprzedaży i dopuszczono się fałszerstwa jednej umowy. Wszystkim zajmowała się policja i prokuratura i zostało to wyjaśnione i prokuratura zebrała wszystkie akta po czym została tylko decyzja wydziału komunikacji o przyznanie prawa do rejestracji samochodu, dziś dowiedziałem się od naczelnika wydziału komunikacji ze będzie odmowa rejestracji do tego poinformował mnie o tym ze w ciągu 14dni od otrzymania odmowy będę mogł odwołać się z tym do kolegium przez starostę powiatowego. Moje pytanie jest takie: Jak to będzie wyglądać i jakie są szanse ze będę mógł zarejestrować samochód oraz jak długo może to potrwać?
tomsky96
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsk Podlaski

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Jakie są rodzaje/style tuningu? - opisy
    W tym temacie przedstawiamy style i rodzaje tuningu. Jeżeli znacie jakiś rodzaj tuningu który nie został jeszcze opisany to zapraszam do dodania go poniżej wraz z opisem i jeżeli to możliwe zdjęciem samochodu który ...