A Mojego 508 za 25 sprzedałem A teraz za granicą za 25 to nie kupię ..jak patrzę na ceny to poszaleli. Mało tego ktoś to kupuje bo dzień po wystawieniu...nie ma
A po Peugeocie i Toyocie przesiadłem się na Audi A4
Koncepcyjny uBox - samochód generacji Z Toyota i zespół studentów Uniwersytetu Clemson przedstawili uBox, samochód koncepcyjny zaprojektowany z myślą o młodych właścicielach start-upów. Współpraca uczelni z dużym partnerem biznesowym ...
Ekologiczne paliwa R33 do samochodów z silnikiem benzynowym i diesla Przyjazny dla środowiska olej napędowy R33 Blue Diesel jest dostępny na zakładowych stacjach paliw Audi w Ingolstadt i w Neckarsulm od marca 2021 roku. Teraz ekologiczna benzyna R33 Blue Gasoline zastępuje benzynę konwencjonalną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.