Na początku roku miałam stłuczke wynikająca z niewiadomo kogo winy. Okolo godziny 20 chcąc włączyć się do ruchu wyjeżdżając z drogi osiedlowej musiałam trochę wyjechać by zobaczyć czy nic jedzie. W tym momencie poczułam tylko uderzenie i auto na mojej masce. Facet jechal bez swiatal z nadmierna predkoscia i co w tym najwazniejsze nie mial uprawnien do prowadzenia pojazdow. Szybko zbiegl z miejsca zdarzenia. Ja z uszkodzonym karkiem trafiłam do szpitala. Jak się później dowiedziałam jakaś kobieta oskarza mnie że również uszkodzilam jej samochód co stał po przeciwnej stronie. Ma pęknięty zderzak na bardzo dziwnej wysokości i ciągle jej ubezpieczyciel pisze do nas pisma. Sprawa jest w sądzie. Jednak moje pytanie jest takie czy taka kobieta ma prawo mnie oskarżać nie mając dowodów i starać się oc ? Jak mogę się przed nią obronić w sądzie? Z góry dziękuję
Hm... Czyli jak to było dokładnie? Ty się wychylałaś żeby zobaczyć czy coś jedzie i wtedy uderzył w Ciebie ten koleś bez świateł, a Ty w efekcie tego zdarzenia uderzyłaś w to trzecie auto?
Uwzględniła. Na nic szły rozmowy że stłuczka była poniżej tego auta i ono nie brało udziału w zdarzeniu. Kobieta korzysta z okazji i chce wymusić odszkodowanie
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Nie czekaj na pierwszy śnieg ze zmianą opon na zimowe Wielu kierowców odkłada na ostatnią chwilę zmianę opon na zimowe. Oznacza to, że kiedy wystąpią przymrozki albo spadnie pierwszy śnieg, bardzo łatwo o stłuczkę, a dodatkowo w warsztatach tworzą się kolejki. Podpowiadamy ...
Facet najechal na mój samochód. Tylko na mój. Żadne inne auto nie bralo udziału w kolizji. I tutaj jest pies pogrzebany kobieta korzysta z okazji i chce wymusić odszkodowanie. A mi kończą się juz argumenty A rozprawa tuż tuz
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.