REKLAMA
MajkPZM napisał(a):stary focus to dno i pół metra mułu.
Na 100% w życiu nie jechałeś tym autem. Nawet opinii o nim nie czytałeś. Miejscami poziom tego forum jest żałosny...
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MajkPZM napisał(a):stary focus to dno i pół metra mułu.
MajkPZM napisał(a): Nowy Focus od 2004 prowadzi się swietnie i faktycznie moze konkurowac z A4 czy S/V40, ale stary focus to dno i pół metra mułu.
barol91 napisał(a):ja tam z Focusem ma dobre wspomnienia,nieraz sie w 5 jechalo ponad 100km/h,niewiem czemu ale wydaje mi sie ze to auto poprostu plynie po drodze
max23 napisał(a):barol91 napisał(a):ja tam z Focusem ma dobre wspomnienia,nieraz sie w 5 jechalo ponad 100km/h,niewiem czemu ale wydaje mi sie ze to auto poprostu plynie po drodze
O ku......,co się tu dzieje chwalicie forda -może i w latach 80 coś znaczył ale teraz ford produkuje padaczki a diesel tej marki to wielka porażka i jego pomysł powstal chyba na kacu---od diesli jest vw a ford bywa może cichy i przytulny ale tylko tyle -benzyniak jeszce ujdzie ale to oczywiście plotki -tylko skąd na placach w bayern i całych DE stoji pelno diesli z popie......pompą /i ledwo palących ale wcenie okazyjnej -takie akcje jak dieselpumpe defekt to codziennosć w fordzie /tak pewnie za przyczyną eko ropki ale
vw tdi kocha ją i zdrowo śmiga powyżej 400 tyś a ford do 200 tys -więc przestancie p....farmazony o fainych fordach -bo się wam niepopsuł a ile to przerabiacie trasy
może raptem 15tys rocznie -
radze wypocząć póki wakacje -bo widze że czachy dymią
max23 napisał(a):bla,bla,bla
PO PIERWSZE TO NAUCZ SIĘ CYTOWAĆ CUDZE POSTY /SKĄD TY WYRWAŁEŚ TE /BLA/BLA/Kubuch napisał(a):max23 napisał(a):bla,bla,bla
Jak czytam Twoje posty to mam wrażenie, że pisze je 10 letni chłopiec, któremu tata powiedział, że VW jest najlepszy i tego się teraz kurczowo, bez żadnych rzeczowych argumentów trzyma...
max23 napisał(a): A VW WCALE NIEJEST NAJLEPSZE ALE O NIEBO LEPSZE OD FORDA -OPINIA Z PRAKTYKI A NIE Z ONETU CZY AUTOŚWIATA
RADZE SKONCZYĆ WOJENKE FORD -VW I ZEJSĆ NA ZIEMIE
miszarus napisał(a):Masło Maślane ale ma sens. Porównywanie Forda do VW, AUDI, BMW, Toyoty to obelga. Forda można porównywać z FRANCUZAMI i FIATAMI
max23 napisał(a):PO PIERWSZE TO NAUCZ SIĘ CYTOWAĆ CUDZE POSTY /SKĄD TY WYRWAŁEŚ TE /BLA/BLA/
max23 napisał(a):WIDZE ŻE MASZ POWAŻNĄ DOLEGLIWOŚĆ Z GLOWĄ
max23 napisał(a):DOKŁADNIE PODZIELASZ MOJĄ OPINIE TYLKO PRAWDOPODOBNIE PISZESZ PIERDOŁY Z PRZEKORY JAK CHŁOPEK ROZTROPEK
max23 napisał(a):A VW WCALE NIEJEST NAJLEPSZE ALE O NIEBO LEPSZE OD FORDA -OPINIA Z PRAKTYKI A NIE Z ONETU CZY AUTOŚWIATA