REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szybki napisał(a):Głupie jest dla Ciebie że trzeba kupić auto jak najbardziej dopasowane do swoich potrzeb/kieszeni... Jak kogoś nie interesuje szybka jazda to na gwint mu turbo... ???
szybki napisał(a):Co Ty pleciesz za farmazon... chłopie jakie pieniądze??? Dla Ciebie kupowanie starego auta z turbiną do jednego wyjazdu w ciągu roku to jest szanowaniem pieniądza????
Pionek napisał(a):Tym sposobem patrząc to po co kupować auto z klimatyzacją?
szybki napisał(a):A nie widzisz różnicy w klimatyzacji którą każdy używa (chyba że ma uczulenie) i w aucie z turbo którego nie użyje...
Pionek napisał(a):Śmieszne jest to że czołowy forumowy recydwista, który założyl 15 konto (pozostałe zostały zablokowane za łamanie regulaminu) ma czelność opowiadać o moderatorach i o tym że ktoś działa na szkodę kupującym heh śmieszne!
Fcgetin najpierw spójrz na SIEBIE ok?
a tak w ogóle zamiast robić off-top może być doradził jakies auto tutaj autorowi?
fcgetin napisał(a):2. Brak wypowiedzi nikomu jeszcze nie zaszkodził, w przeciwieństwie do debilnej wypowiedzi wprowadzającej w błąd.
Pionek napisał(a):więc nie wiem o czym mówisz ja zostałem sam a Was jest TYLKO trzech, reszta normalnie się udziela.
Bananowaty napisał(a):starczy i proszę już o spokój . I zadam jeszcze raz pytanie co waszym zdaniem każdego z osobna możecie polecić do kwoty max 22 tys i dlaczego . Ja wiem że kręcę się w kółko ale kombi i minivan ( z godziny na godzinę wszystko zmienia się w głowie) na początku były jakieś propozycje a tak to większość kto co jak.
Podstawowe informacje już znacie jakie km itp dodam ze skrzynia manualna.
Może być już teraz każda mark
Bananowaty napisał(a):Jeszcze znalazłem toyotę Avensis [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... CFQFR.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... CIYoL.html
Pionek napisał(a):TV też max 32 cale bo większy niepotrzebny?
Bananowaty napisał(a):Niestety w automacie ten c- max.
Ja mam 49 cali dostałem go w prezencie...hmmm ale nie mam anteny. A tel mam nokie. Ale lubie samochody i tu coś się dziejeInvi napisał(a):Ja mam TV 32 cale, gumniane LG
Invi napisał(a):Ja mam TV 32 cale, gumniane LG bez żadnych smart'ów kupione za tysiaka ze 3-4 lata temu. I wiesz co? Większy ani lepszy jest mi niepotrzebny. A wiesz dlaczego? Bo mam inne priorytety i nie będę onanizował się do 55" wziętych na raty i passata w gnoju do jazdy po mieście 5kkm rocznie. W sumie chciałbym kiedyś zobaczyć minę takiego janusza kiedy dowiaduje się, że za kasę, którą wydałem na rower mógłbym mieć b5 fl w hajlajnie.
Invi napisał(a):Wszystko sprowadza się do przyp...dolki do postów innych użytkowników jeśli tylko nie ma w nich zdania, że golf jest zajebisty. Żadnej wartości dodanej, żadnej pomocy dla autora tematu.