Bananowaty napisał(a):Jeszcze znalazłem toyotę Avensis [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... CFQFR.html
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... CIYoL.html
Handlarz z Radomia to dość ryzykowne połączenie
Generalnie pierwsza wygląda jakby była uderzona w prawy przód (głowy nie dam bo jak już wcześniej wspomniałem srebrny to ciężki do oceny kolor). Co do drugiej - gdybym przy własnych zdjęciach bawił się tyle z nasyceniem kolorów, kontrastem, cieniami i jasnością to miałbym mordę jak Tom Cruise.
Dodatkowo obydwa cymbały zaznaczyły rocznik 2007 a tak naprawdę jest 2006. Na pewno możemy uznać, że reszta informacji z ogłoszenia jest prawdziwa
Skoro są tacy pewni serwisu i tych aut to sprawdzaj
VIN i ewentualnie oglądaj bez zbytniego podpalania się.
Aaaaa i oczywiście, w przeciwieństwie do tego co wynika z tych ogłoszeń, tymi autami "na kołach" wracać legalnie nie możesz. W sumie to nie możesz wyjechać poza bramę komisu.
Pionek napisał(a):TV też max 32 cale bo większy niepotrzebny?
Ja mam TV 32 cale, gumniane LG bez żadnych smart'ów kupione za tysiaka ze 3-4 lata temu. I wiesz co? Większy ani lepszy jest mi niepotrzebny. A wiesz dlaczego? Bo mam inne priorytety i nie będę onanizował się do 55" wziętych na raty i passata w gnoju do jazdy po mieście 5kkm rocznie. W sumie chciałbym kiedyś zobaczyć minę takiego janusza kiedy dowiaduje się, że za kasę, którą wydałem na rower mógłbym mieć b5 fl w hajlajnie.
Swoją drogą, nie wiem czy inni zauważyli swoistą "ewolucję" zachowania znanego wszystkim użytkownika na przestrzeni ostatnich miesięcy. Kiedyś, do spółki z Raziel'em wychwalali sobie VAG'i dzieląc wszystko na oznaczenia i roczniki ignorując pewne niewygodne fakty. Można to było zrozumieć, fan marki itd. Ale teraz to już nawet śmieszne nie jest. Nie pamiętam nawet kiedy P napisał ostatnio jakiegoś konstruktywnego posta, niech już nawet będzie wychwalający VW ale przekazuje chociaż w ułamku jakieś przydatne informacje. Wszystko sprowadza się do przyp...dolki do postów innych użytkowników jeśli tylko nie ma w nich zdania, że golf jest zajebisty. Żadnej wartości dodanej, żadnej pomocy dla autora tematu.