REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Cichy77 napisał(a):Ja bym chyba tu celował z tych aut w F30 340i tam masz w serii 326KM i z tego co wiem 400+ można tu wyciągnąć bez bardzo wysokich kosztów i przeróbek.
Kao napisał(a):Ciekawe jak w USA dostępność do Lexa IS-F ale to już taki egzotyk że nie licz ne mechaników od tego auta.
tu chyba przykleiłeś problemy ze wszystkich silników do jednego a ja bardziej przekleiłbym to do tego TFSI bo rozrządziki na 4 łańcuchach umieszczony z tyłu pomimo cały czas dolewanego świerzego oleju nie ma trwałości a wymiana kosztuje naście tysi bo jeszcze wariatory dochodzą, kolejna sprawa to kontrowersyjny stronic, a to jescze nie koniec problemów, a ile to ludzie remontowało lub wymieniało silnik przy przebiegach ok 100k, ja wiem że auto nie ma lekko no ale sory....szybki napisał(a):gufnolit czyli temat panewek, rozrządów, głowic a do tego problematyczny serwis
fcgetin napisał(a):Autor nie szuka ani daily ani wola roboczego.
fcgetin napisał(a):I tfsi go zapewni?
Kao napisał(a):Siedzi stary klekot ale ilu jest którzy wetknął do niego łapki? nie za wielu a z gratami też nie jest kolorowo
fcgetin napisał(a):Proponuję następnym razem czytać to co autor pisze. Wiemy że jesteś zakochany w vagu i świata poza nim nie widzisz, ale po co golf do jeżdżenia kilka tys rocznie? Autor nie szuka ani daily ani wola roboczego. Dźwięku nie będzie, fanu z jazdy też nie. Tu zdecydowanie lepiej sprawdzi się 6 cylindrów i rwd. Na takie przeznaczenie r6 n55 nie będzie złym wyborem.
Pionek napisał(a):golf odpada do kilku tys rocznie za to krowa segmentu D jest w sam raz
I na drugi raz poznaj auto zanim zaczniesz krytykować, faktycznie Cupra 300 konna 4x4
Pionek napisał(a):No właśnie sam czytaj co autor pisze...POTENCJAŁ, który w przypadku Cupry, Golfa R czy S3 jest niezaprzeczalny
Pionek napisał(a):dźwięk no cóż prawdziwe V6 czy V8 to nie jest ale jest komputerowo zrobiony i może się podobać
Ossy napisał(a):Czy te wszystkie auta mają stały napęd 4x4 czy któryś ma haldex?