REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
razorr napisał(a):Jakos napatrzyłem się na Focusa 1.6 80KM.
W cenie 22 można znaleźć w dobrym stanie technicznym?
AkuQ napisał(a):Zapytaj szybkiego-to forumowy specjalist co to odróżnia dwumas od zamachowego koła, a raczej nie odróżnia..
szybki napisał(a):Ty jesteś za to super specjalistą który odróżnia wszystko od wszystkiego...
Zacznijmy od tego że nazwałem cząstkę nie tak jak ja powinienem nazwać co nie zmienia jej sposobu działania, użytkowania i psucia się. W odróżnieniu od Ciebie sam stwierdziłem że nazwa jest nie prawidlowa.
AkuQ napisał(a):Nie pogrążaj się już bo znowu robisz offtop jak w wątku poprzednim, widzisz znowu robisz podjazdy osobiste jak tam gdy skończyły Ci się argumenty, a po prostu pisałeś o czymś gdzie nawet nie umiałeś nazwać zgrywając specjalistę, jak już zostałeś przyparty do ściany to opłotkami zacząłeś wycofywać się
szybki napisał(a):Nie zacząłem się wycofywać, nie przyparłeś mnie do muru tylko nie miałem o czym z Tobą polemizować, bo jeżeli specjaliści z materii sprzęgieł mówia co innego a Ty mówisz co innego to chyba nie sądzisz że dalsza dykusja ma jakiś sens.
AkuQ napisał(a):to potem właśnie wychodzi że mieszasz nazewnictwo,
AkuQ napisał(a):czasami lepiej się nie odzywać niż filozofować-tam przyfilozofowałeś-nie wyszło, teraz próbujesz odwrócić kota ogonem
AkuQ napisał(a):próbujesz przenieść swoją frustrację na ścieżki osobistych podjazdów,
szybki napisał(a):No i wyszło co na szczęście zauważyłem i nikogo to nie kosztowało
szybki napisał(a):Szkoda że nie zuważyłeś że to z Tobą ludzie nie chcą polemizować jak wciskasz auta poflotowe tańsze o 10k albo polecasz diesla jako tańsze rozwiązanie od benzyny.
szybki napisał(a):Ale ja osobiście nic nie mam do Ciebie, jakis czas temu stwierdziłem że uprawiasz auto reklamę zakrzywiając rzeczywistośc w zależności od tematu gdzie już nawet nie zaprzeczasz innym tylko sam sobie.