Kombi/Seden 2010+ rok do 25 tysięcy

13 Lis 2024, 15:17

Witam,
poszukuję auta do 25 tysięcy. Moimi wymogami jest praktycznie tylko rocznik 2010 w górę, kombi lub sedan, ale preferuje kombi. Moimi autami które posiadałem to Audi A3 1.6, tutaj brakowało mi bardzo mocy, ale jak na pierwsze auto było bardzo w porządku, a aktualnie jeżdżę Audi A4 B7 z silnikiem 1.9tdi, jeździ mi się bardzo przyjemnie, brakuje trochę 6 biegu, ale nie ma tragedii.
Na razie w oczy mi się rzucają dwa auta:
Opel Insignia, moi rodzice są w posiadaniu więc trochę pojeździłem tyle że nie kombi. Co do jazdy też nie narzekam, lecz Audi B7 jeździ mi się lepiej
VW Golf
I to tyle. Nie mam jakiegoś dużego pojęcia o autach, więc sięgam o porady do was. Z góry dziękuję o pomoc.
Pozdrawiam.
DominikM03
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mazda MX-5 - samochód do driftu
    Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...
    Mini chłodziarka samochodowa – 1982 rok
    Każdy, kto miał okazję jeździć Toyotą Land Cruiser J200, zauważył, że w schowku ukrytym w podłokietniku między przednimi siedzeniami znajduje się chłodziarka na napoje. Urządzenie to doskonale spełnia swoją funkcję w trasie, ...