REKLAMA
Serwus Wszystkim miłośnikom aut ,szczególnie tych praktycznych i niezawodnych. Piękno jest kwestią gustu a cena kwestią portfela.
Jak w temacie potrzebuję Waszego wsparcia w wyborze kombi lub ostatecznie SUVa rodzinnego. Koniecznie duży lub bardzo duży bagażnik. Kluczowy jest bezawaryjny silnik koniecznie z manualem i najlepiej w najwyższej wersji wyposażenia (ale niekoniecznie sportowej). Spalanie max śr. 7-8 litrów ale wiem ,że niektóre diesle potrafią średnio wypić nawet 5 litrów. Komfort jazdy, ergonomia oraz koniecznie regulacja odcinka lędźwiowego dla kierowcy i pasażera. Budżet max do 60tys. ale skłaniam się do 40-50tyś.
Rozważam jako priorytet Volvo III gen. i Forda MK4, Toyota w hybrydzie byłaby też super ale chyba nie na mój portfel już. Kia świetna marka wg mnie , a Skoda SuperB lub Octavia to ostateczność (mam jedną Skodę i chcę spróbować innej marki). Przy Volvo i Fordzie przeraża mnie gama silników choć wiadomo które z nich bardziej wskazane.
Trafiłem też na Volvo XC60 D3 163 KM wersja Summum
2010r. 209 000 km Diesel 44 900 PLN-czy to dobra jednostka napędowa? co sądzicie o cenie?
Z góry wielkie dzięki za konkretne propozycje a nawet konkretne ogłoszenia najlepiej w lubuskiem.
Dzięki
SB