29 Wrz 2017, 08:16
Niestety stanowczo nie polecam , zakupiłem w tym komisie Passata B6 , za którego Pan chciał dość sporą kwotę ponieważ jak twierdził inni sprzedają złom , u niego jest drożej, ale za to auta są pewne , ponieważ auto po podstawowych oględzinach oceniłem jako warte uwagi , po drobnych negocjacjach zgodziłem się zapłacić za ten egzemplarz kwotę w górnej wartości rynkowej tego auta , Pan sprzedawca nawet sprawdził przy mnie auto czujnikiem lakieru i było wszystko ok.
Niestety auto posiadało wadę ukrytą , której nie udało się wykryć przy zakupie tj. uszkodzony silnik , który wymagał kosztownego remontu , wada wyszła dopiero po zmianie oleju i sprawdzeniu auta na diagnostyce , oraz przejechaniu dłuższej trasy nad morze , samochód brał litr oleju na 1000km i dymił niemiłosiernie , prawdopodobnie musiał być zalany jakimś moto doktorem albo gęstszym olejem , bo nie dymił przy sprawdzeniu u sprzedawcy , niestety nie zwróciłem uwagi na dość mocno osmolony wydech i tutaj mój błąd , dałem się Panu naciągnąć.
Zatem ostrzegam potencjalnych kupujących przed Panem z Auto-renomy z Truskolasów ponieważ można się nieźle naciąć.