REKLAMA
Witam to mój pierwszy post wiec od razu przejdę do treści:
Chce kupić (sprowadzić z za granicy) auto klasy C Kompakt
Przeznaczam na to 5000 tys euro + koszty rejestracji itp
To czego wymagam od auta:
rocznik od 2002 w górę
silnik diesla najlepiej jakiś 1.9 niemniej niż 100 KM
jeśli chodzi o wyposażenie to standard klimatyzacja, poduszki,elektryka itp
prawdziwy przebieg nie większy niż 180000 km.
Niezbyt wysoka awaryjność w miarę trwaly silnik
Atrakcyjny i nowoczesny wygląd wersje 3 d lub 5 d
Po tym co wyśledziłem do tej pory moge powiedzieć że:
Vw Golf i Audi A3 to bardzo dobre samochody ale żeby spełnić moje warunki i znaleźć naprawde dobry,jeszcze oryginalny i warty uwagi egzemplarz musiałbym sporo dopłacić - odpada
Obecnie pod uwagę biorę
Renault Megane II 1.9 DCI (120KM) Hatchback 5d - Podoba mi się to kwestia gustu, dobrze się prowadzi dobrze wysposażony dobrej jakości wykończenie dobra cena w stosunku do jakosci i spory wybor używanych egzemplarzy w dobrym stanie. Minus silniki dci z tego co czytalem i slyszalem sa awaryjne i sprawiaja problemy (wtryski ) to tyle co ja wiem
Fiat Stilo 1.9 JTD (115 KM) hatchback 3d_ bardzo ładny samochód o sportowej sylwetce to na napewno jego plus drugim plusem to bardzo dobre silniki jtd na temat których nieznalazlem zlego slowa i trzeci plus to ze stilo ma bardzo bardzo bogate wyposażenie przewyzszajace nawet klase c no i to ze stilo to byla z jednej strony porażka fiata ale ze wzgledu na to ze zrobil samochod duzo lepszy niz poprzednie ale niestety zarzadal za niego rowniez duzo wiecej pieniedzy no i na koniec to ze jest podobno bardzo awaryjny wedlug ktoregos tam rankingu niemieckiego no teraz wy
Seat Leon 1.9 TDI (110 KM) w zasadzie mój faworyt technologia i wyposażenie audi i volkswagena bardzo atrakcyjny wygląd seata w miarę dobre wyposażenie dobry silnik tdi który dobrze znam (pracowalem w serwisie grupy Vw) W sumie same plusy ale bardzo bardzo ciezko bedzie go kupic i znalezc z tej cenie ?
Co wy na to moze inne propozycje