Konto dla studenta

05 Lut 2018, 10:51

Witam! Mam dylemat , otóż potrzebuję założyć konto takie które jest najlepsze dla studenta i wiadomo ma jak najmniej opłat . Co mi polecacie ? Sprawdzałem konta studenckie i wydaje mi się że konto ipko za 0 zł jest godne uwagi , jak uważacie ?
kuto21
Nowicjusz

Auto: Skoda fabia

12 Lut 2018, 15:53

Myślę, że ofert MBanku są bardzo korzystne i warto się z nimi zapoznać. Ja mam i póki co zmiany nie planuję:)
proRoksana
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 06 2002
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: VW GOLF
Silnik: 1.9
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

21 Lut 2018, 23:27

Ważne, żeby konto faktycznie kosztowało 0 zł.
bamana
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 10 1983
Auto: Nie mam

02 Mar 2018, 12:24

Prawda jest taka, że w większości banków są dobre oferty dla studentów. Przeważnie konto jest całkowicie darmowe, albo trzeba spełnić minimalne wymagania (typu jedna transakcja kartą w miesiącu). Moim zdaniem najlepiej skupić się na sprawdzeniu, w jakie konto to konto studenckie "ewoluuje" i jakie tam są warunki.
aadamw
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 05 2008
Auto: Porsche Cayenne
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

03 Mar 2018, 09:04

Przeważnie należy dokonać płatności kartą na minimalną kwotę, a to już oznacza, że nie jest darmowe...
KasiaS
Nowicjusz

Miejscowość: Kowrow
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: audi a4 b7
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacja LPG do Toyoty Avensis T27 2.0 Valvematic
    Jaką instalację polecacie do samochodu Toyota Avensis z silnikiem 2.0 benzyna Valvematic 152KM? Jak wyglądałaby cała instalacja i jakich podzespołów by się składała? Na jaki okres jest gwarancja i jakiej wielkości ...
    Lexus LS będzie miał silnik V6
    Lexus zarejestrował w japońskim urzędzie patentowym znak towarowy "LS 350". W praktyce oznacza to, że gama jednostek napędowych przechodzącej obecnie próby drogowe nowej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexusa obejmować ...