Kontrola w nie swoim samochodzie

26 Lip 2015, 01:41

Na początku chciałbym się przywitać :) A teraz do rzeczy- jechałemjechałem nie swoim samochodem, i miałem rutynowe kontrolę, ogólnie wszytko ok tylko auto niedawno kupione i chyba nie tego właściciela podałem. Moje pytanie brzmi czy policja będzie drążyć temat? I właściciel się dowie o sprawie czy nie?
kornx
Obserwowany

Prawo jazdy: 05 04 2015
Auto: nie mam

26 Lip 2015, 14:04

Jeśli kontrola przebiegła bez problemu to nie masz czym się martwić :) Jeśli Policja miała z tym problem najprawdopodobniej od razu skończyłoby się zabraniem dowodu rejestracyjnego i musiałbyś odebrać w miejscu zamieszkania i rejestracji poprzedniego właściciela.

Pozdrawiam,
Łukasz
mfind
Aktywny

Zdjęcia: 4
Auto: Volvo S40
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Czym są masy czynne w akumulatorze?
    Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...