Witam,
Jestem posiadaczem traktorka-kosiarki. Znajduje się w nim kosz do trawy, do którego przymocowane są 2 siłowniki, aby ułatwić opróżnienie. Jeden z nich niestety przestał działać i muszę kupić nowy, lecz nie mogę znaleźć identycznego modelu, więc chcę kupić inny, ale o podobnych wymiarach.
Potrzebuję coś takiego:
Czy dostanę siłownik o takich lub zbliżonych wymiarach? Jeżeli tak to proszę o podanie modelu samochodu, w którym znajduje się podobny teleskop. Jego siła to 130N lecz wydaje mi się, że mogłaby być większa (ok. 200N) ponieważ często kosz jest ciężki i trudno go podnieść. Chciałbym też, aby ten siłownik miał wymieniane mocowania (na gwint), gdyż siłownik, jaki potrzebuję ma niestandardowe końcówki i wątpię, abym taki dostał.
Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio edytowany przez M10dy, 22 Maj 2010, 18:32, edytowano w sumie 1 raz
Prawidłowe wyposażenie apteczki samochodowej Obecnie w aucie musimy mieć apteczkę zgodną z normą DIN 13164 która przewiduje następujące wyposażenie: 1) Plaster 5mx2,5cm 1szt 2) Plaster z opatrunkiem 10x6cm 8szt 3) Nożyczki 1szt 4) Chusta trójkątna 2szt ...
Łańcuchowe rozrządy nie są bezobsługowe Jeśli nie chcesz mieć problemu z łańcuchowym napędem rozrządu, powinieneś nauczyć się dbać o nowoczesny silnik. Myślisz, że skoro kupiłeś nowy lub kilkuletni samochód, to nie musisz nawet zaglądać pod maskę pomiędzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.