Cześć
Nie jestem pewien czy ten dział jest odpowiedni wiec jak zrobiłem Moderatorom dodatkową robote to z góry Przepraszam.
Prosił bym was uzytkownicy o kosztorys naprawy ale tak orientacyjnie +/- 1000zł Hondy Accord z 2010r po drobnym pożarze z papierosa, auto aktualnie nie pali ale z tego co się dowiedziałem tylko dlatego że zostały odłączone Poduszki powietrzne i komputer nie pozwala go odpalić.
Oto Zdjęcie:
Z drugiej strony nawet nie ma śladu jakich kolwiek zniszczeń więc zdjęcia nie daje.
W razie czego proszę pytać, postaram się udzielić jak najdokładniejszych informacji.
Najlepszy samochód dostawczy 2016 roku Konkurs przeprowadzili dziennikarze z czasopism branżowych i portali transportowych – VANekstra.pl, Ciężarówki, Polski Traker i Samochody Specjalne oraz 4Trucks.pl. Zespół jurorów na podstawie jazd ...
Teoria obciążenia pamięci oraz hałas i prowadzenie samochodu Teoria obciążenia poznawczego(1) zakłada, że pamięć robocza może przechowywać jednocześnie tylko ograniczoną ilość informacji. Kiedy kierowca prowadząc samochód, przekroczy ten limit np. słuchając radia, rozmawiając ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.