Która najlepsza?

01 Gru 2016, 21:27

Witam,
szukam kamerki samochodowej do około 200 zł.
Znalazłam coś takiego:
JSE CDR-182 [link do oferty na Allegro wygasł]
BLAUPUNKT 2.0 FHD [link do oferty na Allegro wygasł]
OVERMAX 2.3 [link do oferty na Allegro wygasł]

Która z nich jest najlepsza? Lub jaką lepszą znajdę w tym przedziale cenowym? *Nie mam zbyt wielkich wymagań jednak chce żeby coś było to warte :)
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
moniiskaa
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 09 2013
Auto: Ford Focus

02 Gru 2016, 17:14

moniiskaa napisał(a):Która z nich jest najlepsza? Lub jaką lepszą znajdę w tym przedziale cenowym? *Nie mam zbyt wielkich wymagań jednak chce żeby coś było to warte
JSE i Blaupunkt mają bardzo zbliżoną jakoś z tym że przy tej pierwszej masz już kartę w zestawie. Myślę że ta pierwsza powinna spełnić nie wygórowane wymagania :)

Jeżeli chodzi o trochę droższe z lepszą jakością to myślę że można tu polecić np. Overmax 4.6 Full HD w cenie około 220-230zł. Tylko do tego potrzebna będzie jeszcze karta SD której nie ma w zestawie.
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

03 Gru 2016, 15:54

właśnie jeszcze troche poszukałam i znalazłam jeszcze kilka opcji w troszke wyższym przedziale cenowym:
FERGUSON EYE DRIVE FHD170 [link do oferty na Allegro wygasł]
PRESTIGIO 522 [link do oferty na Allegro wygasł]
OVERMAX 4.1 [link do oferty na Allegro wygasł]
G1WH-T [link do oferty na Allegro wygasł]
i wyżej wspomiany OVERMAX 4.6

Która z nich sprawdzi się najlepiej? Zależy mi żeby było widać tablice rejestracyjne w dzień i nocą.
moniiskaa
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 09 2013
Auto: Ford Focus

06 Gru 2016, 11:36

moniiskaa napisał(a):właśnie jeszcze troche poszukałam i znalazłam jeszcze kilka opcji w troszke wyższym przedziale cenowym
Z podanych wyżej kamerek pozostaję jednak przy Overmax 4.6 Full HD :)
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...