Kup najgorsze opony nowe niż bieżnikowane. Tracisz potem na bieżnikowanych kase, bo bieżnikowane mają duże opory toczenia. Ja bym nie igrał z bezpieczeństwem, a cena jest podobna... Lepiej dołożyć przy zakupie niż dopłacać przy paliwie
Racja, gdy policzyłem różnicę w spalaniu między oponami o oporze toczenia C a F to zwróci mi się to dwu, trzy-krotnie, a do tego droga hamowania na mokrej nawierzchni w metrach między B a E to kupiłem 4x FULDA ECOCONTROL HP 195/65 R15 91H w promocji za 716zł z wysyłką
Tu masz symulator do etykiet [link wygasł] i można obliczać wszystko bez problemów. Ja wole wziąć droższe opony, a potem mi się to wszystko wraca właśnie. A takie przekonanie, że zaoszczędziłem kupując bieżnikowane opony lub najniższej klasy opony to typowo marketingowe podejście
Może napisz jaki generalnie budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel i wtedy doradzimy coś sensownego,akurat na naszej stronie jest teraz kilka ciekawych promocji.
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Co wpływa na wygląd zewnętrzny samochodu? Stylistykę samochodu kreują nie tylko względy estetyczne, ale i cała długa lista czynników wpływających na nasz portfel i bezpieczeństwo. Popularność samochodu w bardzo dużej mierze zależy od jego wyglądu. Stylistyka ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.