REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
radek997 napisał(a):jak sądzicie co wybrać audi 80 b4 klima itd w dislu bmw 316 czy może taka vectre i co powiecie na temat danej vectry i ogólnie o vectrach a oto link do vectry [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Oczywiście że tak, zgadzam się z tym. Jednak część userów tego forum twierdzi że jak auto ma niski stan licznika to od razu juz ktoś go cofał. Ja w mojej "perełce" mam 170 tys km i sadzę że jest to oryginalny przebieg, auto jeździ jak marzenieSTi napisał(a):istnieją niskie przebiegi, diesle które robią 8000km rocznie, nie bite auta 18 letnie itd itp.
No prosze! piwko dla Twojego dziadkaMajkPZM napisał(a):Moj dziadek kupił w czerwcu 2008 nową skode fabie 1.2HTP, na dziś dzien auto ma jakies 4tys przebiegu:)
MajkPZM napisał(a):Moj dziadek kupił w czerwcu 2008 nową skode fabie 1.2HTP, na dziś dzien auto ma jakies 4tys przebiegu:), auto stoi caly czas w ogrzewanym garazu, cały czas czysciutkie, dbane jak nigdy, pomimo ze nim jezdzi w zasadzie tylko w niedziele do koscioła i rodziny, czasem w tygodniu na zakupy, i sporadycznie cos załatwic w miescie to autko codziennie przepala a teraz na tych mrozach codziennie przejedzie z 1km zeby go rozruszać. Tylko co z tego skoro i tak nikt za x lat nie uwirzy w ten przebieg, dziadek jest stary i teraz pewnie będzie robił coraz mniej km, wcale bym się nie zdziwił jak by to auto za 10lat miało 20tyś km przebiegu...
Nie ma takiej opcji żeby benzyniak miał 400tys km w stanie agonalnym a się sprzedał jako 80tys, to przecież matoł się kapnie że auto jest nadmiernie wyeksploatowane. Nie róbmy ludziom wody z mózguqki007 napisał(a):można przecież kupić z przebiegiem 80k km (skręconym z 400
krikus napisał(a):Nie ma takiej opcji żeby benzyniak miał 400tys km w stanie agonalnym a się sprzedał jako 80tys, to przecież matoł się kapnie że auto jest nadmiernie wyeksploatowane. Nie róbmy ludziom wody z mózguqki007 napisał(a):można przecież kupić z przebiegiem 80k km (skręconym z 400
STi napisał(a):Nazwiesz mojego znajomego dałnem (nie sprawny mózg) bo ma diesla i jeździ w Norwegii 10 km dziennie po taniości ?
krikus napisał(a):No prosze! piwko dla Twojego dziadkaOd takiego to bym z pocałowaniem w rękę kupił autko, jednakże część osób uznałaby Twojego dziadka za krętacza, oszusta który cofnął licznik z 400 tys na 4 tys ... bo to przecież diesel
jiGsaw napisał(a):Wiesz, czasem dobre auto po dobrym właścicielu może mieć 400tys km i nie być w stanie agonalnym, wręcz przeciwnie.