Który kalkulator OC jest najlepszy?

14 Mar 2019, 09:30

Wejdź może na Rankomat.pl. Mi takie porównanie OC i AC w jednym miejscu i to pod kątem kilkudziesięciu róznych ubezpieczalni bardzo ułatwiło wybór i jestem zadowolony teraz z warunków. Płacę wyraźnie mniej, a całą umowę udało się załatwić bez wychodzenia z domu przez internet.
Janek77
Nowicjusz

05 Kwi 2019, 14:04

Łatwo i szybko można obliczyć sobie składkę przez porównywarkę na kalkulator-oc-ac.auto.pl. Po prostu wypełniasz te wszystkie dane potrzebne do wyliczenia ceny raz, a oni to przekazują dalej to kilkudziesięciu różnych firm ubezpieczeniowych. Każda oblicza swoją składkę i jest jasny układ – kto da mniej tam bierzesz OC.
Franek78
Nowicjusz

Auto: audi

29 Kwi 2019, 20:05

Nie wiesz gdzie ubezpieczyć swoje auto ? Polecam porównywarkę najlepszych ofert ubezpieczeniowych. Też korzystałam, razem ze znajomymi. :) Macie tutaj zniżki za bezszkodową jazdę, możliwość wyboru polisy online, zniżki na AC/OC do 70% :).
Cecylia27
Nowicjusz

22 Maj 2019, 08:47

Ja również polecam Rankomat znalazłem tam bardzo tanie ubezpieczenie
Janek77
Nowicjusz

02 Mar 2020, 11:54

Myślę, że na stronie [link niedostępny] będzie można poszukać dobrego ubezpieczenia, na pewno będzie można dobra ofertę wybrać, bo w sumie na takiej stronie dostaniesz porównanie różnych firm więc ta decyzja na pewno będzie łatwiejsza i uda się wybrać najtaniej.
sobczakmarek
Obserwowany

03 Kwi 2020, 12:25

Witam, porównywarki nie mają takich zniżek jak agenci i traktują klienta szblonowo. Podejmiemy każde wyzwanie i w 99% przypadków przebijamy oferty z porównywarek , zapraszam do kontaktu [ reklama] wszystko możemy załatwić online.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 28 Sie 2020, 16:52, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
Agentonline
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jazda na zderzaku - przejaw agresji i braku wyobraźni
    W projekcie nowelizacji ustawy Prawo o ruchu drogowym znalazł się zakaz "jazdy na zderzaku" na autostradach i drogach ekspresowych. Trenerzy Szkoły Bezpiecznej Jazdy Renault tłumaczą, jakie niebezpieczeństwa wiążą się z agresywnymi ...

06 Kwi 2020, 10:02

A ja jeszcze nigdy nie korzystałem z kalkulatora OC aż muszę to sprawdzić zanim pójdę do mojego agenta ubezpieczeniowego następnym razem
RobertoN
Początkujący

25 Sie 2020, 20:06

Tańszą ofertę niż na popularnych porównywarkach znalazłem na CUPomat polecam sprawdzić
Ostatnio edytowany przez Kao, 25 Sie 2020, 20:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Regulamin IV. 4.e
andrzej1299
Obserwowany

16 Wrz 2020, 09:31

Ja zawsze miałem problem z tymi kalkulatorami. Mój sąsiad polecił mi dobrego agenta ubezpieczeniowego - Alien ubezpieczenia. Mają w ofercie ubezpieczenia chyba wszystkich większych towarzystw w Polsce. DO tego oferty przedstawiają tak bym mógł je zrozumieć i wiedział co mam w zakresie ubezpieczenia. I d tego mają dobre ceny
waldiwald
Obserwowany