Witam drodzy koledzy i koleżanki
jako że nie którzy wiedzą że narazie nie mam swoich własnych czterech kółek tak więc zakładam temat z kilkoma ofertami i prosiłbym o opinie o danym samochodziku.Gdyby to kogoś interesowało auto będę kupował gdzieś na przełomie lipca/sierpnia a więc troche czasu jeszcze mam.Ale do rzeczy,moje wymagania są proste,auto ma służyć do przemieszczania sie na codzień z punktu A do punktu B,ma nie palić nie wiadomo jakich ilości paliwa (myśle że średnio tak z 8l/100km to max),ilość drzwi obojętna,silnik maximum to myśle że 1300ccm nie więcej bo wiadomo potem opłaty większe i wogóle,kwota jaką będę dysponował to max jakieś 3000zł (wiem że nie za dużo ale za te pieniądze da sie kupić autko do jazdy).A teraz lista aut które mnie interesują no chyba że ktoś doda coś ciekawego no to wiadomo przemyśle.Aha co do paliwa to raczej benzyna ewentualnie lpg ale tutaj kwestia jaki silnik będzie do niego odpowiedni.
Citroen ZX 1.1
[link do oferty na Allegro wygasł]
Nissan Micra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ford Fiesta mkIII i mkIV (może sie coś znajdzie)
Fiat Uno Fire 1.0
Fiat CC 900/1100
VW Polo
Seat Ibiza
Suzuki Swift
Peugeot 106
Renault Clio
I to by było na tyle,aha i od dłuższego czasu chodzi mi po głowie myśl żeby po auto jechać do Niemiec,czy za te pieniądze warto sie wybierać czy odpuścić i szukać tutaj u nas??Ze sprowadzeniem auta nie było by problemu ponieważ mam pewnego znajomego który przywozi auta ale pytanie czy warto za te pieniądze??
Z góry wielkie dzięki za wszystkie odp.
pozdro barol
![Wink :wink:]()