Witam . Od dłuższego czasu poszukuję samochodu . Zainteresowały mnie te oto oferty : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Który z tych samochodów wybrać ??? który z nich jest najmniej awaryjny i najbardziej ekonomiczny ??Jeśli żaden z nich nie jest dobry to szukam czegoś przekroju jeepa tego z linku . No i musi być automat . Z góry dziękuję i pozdrawiam
Linki jak poprzednik napisał wogóle nie działają. Co do automatu, to jazda z tą skrzynią nie daje prawie żadnej frajdy. W manualu można się dopiero pobawić.
Automat daje frajdę dopiero wtedy, gdy mamy do czynienia z dużą mocą co wiem z autopsji, ponieważ automatami jeździłem od czasu zrobienia prawa jazdy i dopiero jak zacząłem jeździć pożyczaną omegą znajomego z 2.5 l motorem i w miarę odpowiednią mocą pod pedałem gazu jazda dawała jakąś tam radość. Jednak co manual to manual..
Uwaga na dzieci na drodze wracające lub idące do szkoły! Skończyły się wakacje, a to oznacza, że z początkiem roku szkolnego (od 2 września w tym roku) na przejściach dla pieszych pojawiło się więcej dzieci. Są one szczególnie narażone na niebezpieczeństwo – rozkojarzone ...
Przegląd najprzydatniejszych elementów zimowego wyposażenia Coraz mocniej dająca się we znaki zima to dobry moment, aby przedstawić, w jaki sposób poszczególne modele marki są przygotowane na ten szczególny okres roku. Tak pod względem konstrukcyjnym, opcji wspierających ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.