Witam . Od dłuższego czasu poszukuję samochodu . Zainteresowały mnie te oto oferty : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Który z tych samochodów wybrać ??? który z nich jest najmniej awaryjny i najbardziej ekonomiczny ??Jeśli żaden z nich nie jest dobry to szukam czegoś przekroju jeepa tego z linku . No i musi być automat . Z góry dziękuję i pozdrawiam
Linki jak poprzednik napisał wogóle nie działają. Co do automatu, to jazda z tą skrzynią nie daje prawie żadnej frajdy. W manualu można się dopiero pobawić.
Automat daje frajdę dopiero wtedy, gdy mamy do czynienia z dużą mocą co wiem z autopsji, ponieważ automatami jeździłem od czasu zrobienia prawa jazdy i dopiero jak zacząłem jeździć pożyczaną omegą znajomego z 2.5 l motorem i w miarę odpowiednią mocą pod pedałem gazu jazda dawała jakąś tam radość. Jednak co manual to manual..
Zbudowany od podstaw samochód zasilany wodorem – Toyota Mirai Pierwszy seryjnie produkowany, zbudowany od podstaw samochód zasilany wodorem – Toyota Mirai – grudzień 2014. Prace nad napędem elektrycznym zasilanym wodorowymi ogniwami paliwowymi Toyota rozpoczęła już ...
Hyundai skutecznie broni swojej pozycji w Europie Najnowsze dane Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Pojazdów ACEA, dotyczące wolumenu rejestracji nowych samochodów pokazują, że udział w rynku europejskim firmy Hyundai w pierwszym kwartale 2013 ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.