Kupno 12.2021

05 Gru 2021, 20:53

Dobra to sprawa wyglada tak ze potrzebuje auta na długie trasy chce nim przejechać 3500 km do angli tam już mniej użytkować i żeby mi dojechał spowrotem 3500km
Jestem wielbicielem
@manual
@ Benzyna ( z dieslami były przygody zima nie odpalały co nie które )
@sedan
@kombi
@minivan (tak zwane rodzine 7os)
Co do ceny do 20 tys maksymalnie
Ale wiadomo im taniej tym lepiej
Aktualnie widziałem peugeot 206 kombi
Z niskim przebiegiem za 9tys zł
Co do zakupu mam czas bo planuje kupić jakoś w terminie po 15grudnia
AutkoTrasy3k
Obserwowany

06 Gru 2021, 02:06

Lepiej chyba wybrać samolot a tam na miejscu może wynająć auto? Albo dozbieraj kasy..
Peugot 206 SW bo chyba o tym mowa to już dziś 15 letni samochód klasy miejskiej
o tym jakie przygody mogą spotkac podczas takiej podróży starym autem chyba nie ma co pisać, tak samo jak jazda 3 tys km autem stworzonym na zakupy do miasta, z resztą jaki tam silnik? 1,4 albo 1,6? będziesz się tułał po autostradach Europy autem który ledwo 150 km/h wyciąga?

i pamiętaj że kombi a kombi to różnica Fabia kombi a BMW E61 touring to jednak różnica.
Jeremias
Początkujący

06 Gru 2021, 10:04

Zdecyduj się, bo napisałeś budżet 20 tys, a potem zapytałeś o samochód za 9 tys.

I30 I
Ceed I
Focus II
Octavia II

Silniki benzynowe 1.6, w koreańczykach są bardzo fajne i tanie diesle 1.6 crdi, w skodzie omijać tylko 2.0 tdi pd, reszta diesli ok.
Gość114260

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Adaptacyjne światła drogowe
    System automatycznych świateł drogowych automatyzuje – jak sama nazwa wskazuje – przełączanie świateł z drogowych na mijania i odwrotnie. Nie eliminuje jednak problemu, jakim jest gorsza widoczność wynikająca ...