Kupno autka do 23tys padło na passka b5 dobrze?

04 Lut 2010, 22:26

Witam niedługo odbieram prawko i przymierzam sie do kupna mojego pierwszego autka,i padło na passata b5 1.9 tdi i teraz czy opłaca sie kupic takowe autko rocznik 2001-2002 do 23000tys musze coś wybrać.Takiego passka utrzymanie jest drogie ile kosztuje miesięczne czy tam roczne utrzymanie ,pisze jako poczatkujacy.chyba że macie jakieś inne typy sedanów moze mondeo jakies i czy tez drogie jest w utrzymaniu.bardzo prosze o odp pozdr.

Moje typy np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
i drozsze:
[link do oferty na Allegro wygasł]
wik23
Nowicjusz

Miejscowość: z fs

04 Lut 2010, 23:01

Witam.Kolego na temat pasków zostało tak wiele na tym forum w ostatnim czasie napisane ze naprawde wystarczy zebyś troszke poszukał a bedziesz miał zadawalającą odpowiedz.Warto poczytać i warto kupić.pozdro
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

04 Lut 2010, 23:15

Passata warto kupić, to dobre auta ale obawiam się że za 23tys nie znajdziesz dobrego, napewno będzie trzeba coś dołożyć w niedługim czasie. Sam jeżdżę nowszym o kilka lat i jestem bardzo zadowolony, w razie awarii, wiadomo kosztuje to trochę, jak to diesel. Ale nie są to astronomiczne kwoty. Tylko nie wierz w te przebiegi, warto żeby ktoś kto się zna obejrzał z Tobą auto przed zakupem bo jeśli jesteś początkującym kierowcą to możesz się bardzo niemiło naciąć.
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

05 Lut 2010, 14:02

W cenię 23tys cieżko ci bedzie znaleźć paska po fl,wiem bo sam teraz szukam i w tej kwocie sa to trupy albo jeszcze do oplat itd.Znajdziesz paska ost wypust b6 przed liftem w tych pieniadzach.dlatego ja szukam mondeo mk3 bedzie mlodszy i juz widzialem dwa egemplarze zadbane a jak ogladalem 4 passaty to nie bardzo byly i mialy min 300tys
rustin
Aktywny

Auto: Mondeo MK3

05 Lut 2010, 14:50

Tez sie przymieżam do tego mondeo m3 ale nie wiem co wybrac w tej cenie dobdero sedana znaleśc to dla mnie nielada wyzwanie,bo niemam zielonego pojecia jakie brac moze ktos mnie nakieruje jakie wziąc jakis link czycos?
Bo jednak tak jak kazdy mówi passek w tej cenie z takim rocznikiem to bedzie pudło psujace się nic wiecej.
wik23
Nowicjusz

Miejscowość: z fs
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Tradition na starcie rajdu Heidelberg Historic
    Na linii startowej dwudziestego piątego, jubileuszowego rajdu samochodów zabytkowych Heidelberg Historic, który odbędzie się w dniach od 11 do 13 lipca, Audi Tradition wystawi aż pięć samochodów ze swojej ...
    Czy to koniec Diesel’a? Emisja spalin ma ciąg dalszy
    W ostatnich latach przemysł motoryzacyjny znalazł się w centrum jednej z największych afer związanych z emisją spalin. Skandal, który stał się powszechnie znany jako "dieselgate", odsłonił kompleksowy proceder fałszowania ...